Kredit: Tammie Arroyo / AFF-USA.com /Jen Lowery / MEGA

Brock Daviesdan Scheana Shay memilih sebelah tengah Katie Maloney dan Tom Schwartz perpecahan - dan dia tidak teragak-agak untuk memberikan petunjuk utama tentang pihak yang mereka pilih semasa wawancara baru-baru ini.

Sebelum berbual tentang Rachel Leviss dan juga tindak balas yang berterusan dia diterima kerana dia percintaan yang dikhabarkan dengan kedua-dua Tom dan Oliver Saunders , siapakah dijangka akan diketengahkan dalam peranan cameo pada Peraturan Vanderpump musim 10, Brock mendedahkan bahawa dia telah menurunkan petunjuk utama di Instagram berkaitan dengan kesetiaannya dan Scheana.

'Saya lebih suka berada di sekeliling salah seorang daripada mereka berbanding yang lain,' kata Brock semasa temu bual di #NoFilter dengan Zack Peter .'Dan saya fikir jika anda mengikuti luahan rawak saya di media sosial, anda mungkin telah melihat satu komen saya yang dibuat, dan anda boleh memikirkannya sendiri.'

“Jika anda tidak melakukannya, anda lihat pihak mana yang kami pilih musim ini, musim 10. Ada bahagian. Kami memilih satu,” jelasnya.

Dan sebagai peminat akan ingat, Brock berkata dalam komen di Instagram pada bulan Ogos bahawa Katie 'tidak dijemput' daripada beliau dan Perkahwinan Scheana , walaupun dia pergi ke Mexico bersama pelakon lain, yang kebanyakannya hadir.Brock kemudian memberitahu Zack bahawa apabila Raquel menjalani kehidupan bujang barunya, dia sangat teruja melihatnya berkembang maju selepas itu. menamatkan pertunangannya kepada James Kennedy pada penghujung tahun 2021.

'Saya peminat tegar Raquel, terutamanya datang dari hubungannya dengan James, anda tahu, dan pindah keluar dan benar-benar melangkah ke cahayanya sendiri,” kongsinya. “Dia mendapat banyak kecaman daripada semua orang. Setiap orang mempunyai pendapat mereka mengenainya, dan saya di sini untuk menyokongnya. Saya fikir dia telah melakukan kerja yang luar biasa, terutamanya dalam dunia yang kita tinggali hari ini dengan media sosial, benar-benar melangkah keluar dari gelembungnya dan bekerja pada dirinya sendiri.'

Bagi pelakon bujang yang lain, Brock meneruskan, 'Kami tidak melihat perjalanan tunggal James kerana dia pergi terus ke hubungan lain , tetapi Schwartz's akan keluar. dia mula melakukan perkaranya dan kembangkan beberapa sayap dan terbang, dan Katie, kamu akan melakukannya melihat perjalanannya dalam rancangan itu.”

Juga, semasa temu bual, Brock mengusik Raquel drama dengan Oliver , isteri siapa, Samantha Saunders , memanggilnya kerana menipu dengan model itu semasa kata-kata kasar Instagram bulan lepas.

“Perkara yang Raquel terpaksa uruskan, daripada Oliver, tunggu sehingga kamu semua melihatnya. Dan itu sangat berair seperti yang saya boleh dapatkan pada yang itu, 'katanya.

Peraturan Vanderpump musim 10 dijangka ditayangkan perdana di Bravo lewat tahun ini atau awal tahun depan.