Jurukamera Eubanks sedang bertindak balas terhadap Ashley Jacobs ‘ kembali mengejutkan ke Pesona Selatan .

Sebagai bekas teman lelaki Ashley yang memalukan, Thomas Ravenel , telah diberikan lanjutan perjanjian pengakuannya yang belum selesai, Cameran bercakap menentang Ashley dengan mencadangkan dia gagal melakukan perkara matang selepas musim kelima dan melabel dia kembali ke persembahan sebagai 'sedih.'

'Saya terkejut sama seperti orang lain melihat dia kembali,' Cameran mengakui Hidangan Harian podcast. “Saya fikir perkara yang matang dan bijak untuk dia lakukan selepas tahun lepas ialah menaiki kapal terbang dan pulang ke California, jadi apabila saya melihat dia berguling di parti itu, mulut saya ternganga luas. ”

Didalam mengintip musim keenam daripadaPesona Selatan, Ashley kelihatan tiba ke acara luar bersama bintang-bintangnya, sangat mengejutkan hampir setiap ahli rancangan itu.

“Saya tidak akan memberi terlalu banyak tetapi dia pasti cuba untuk menebus kesalahan dan saya rasa penonton perlu menunggu dan menonton untuk melihat bagaimana kita semua bertindak balas terhadap perkara itu. Jadi dia mahu masuk; dia mahu dalam kumpulan itu sangat teruk,” kata Cameran.'Ia agak menyedihkan,' tambahnya.

Walaupun Cameran terus berkata dia 'tidak akan pernah berkata tidak' apabila melibatkan Ashley berkawan dengan merekaPesona Selatanpelakon, dia juga berkata kepulangannya 'meninggalkan tanda' dengan kumpulan mereka.

Dalam lainPesona Selatanberita, Berita Fit melaporkan awal minggu ini bahawa Thomas baru-baru ini telah diberikan lanjutan selama berminggu-minggu atas perjanjian rayuan yang sedang dipertimbangkannya dalam kes serangan seksual dibawa terhadapnya oleh bekas pengasuhnya , Fajar Ledwell .

Menurut laporan itu, Thomas kini mempunyai masa sehingga awal Jun untuk memutuskan sama ada dia akan menerima perjanjian pengakuan berhubung penahanannya pada September 2018, yang dibuat selepas Dawn menuduhnya merogol dan melakukan serangan seksual.

'Pertama, dia boleh bersetuju untuk mengaku bersalah terhadap pertuduhan yang difailkan terhadapnya - dan berkemungkinan menerima sedikit kelonggaran terhadap hukuman yang disyorkan oleh pendakwa raya di litar kehakiman kesembilan Carolina Selatan,' dedah outlet itu.

Atau, tapak itu meneruskan, 'dia boleh menolak pengakuan yang dirundingkan dan dibicarakan - mungkin atas pertuduhan serangan tahap pertama jenayah.'

Pesona Selatankembali ke Bravo TV untuk musim keenam pada 15 Mei jam 8 malam.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com