Camille Grammer sedang menangani beberapa topik hangat berkaitan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Sambil berbual dengan tuan rumah Andy Cohen semasa Selepas Tayangan daripada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung minggu ini, Camille menjelaskan pemikirannya tentang muncul dalam siri ini dalam peranan 'rakan', bukannya peranan 'suri rumah' rasmi, dan berkongsi butiran tentang drama berterusan dia dengan Lisa Vanderpump , yang didakwanya mendorongnya untuk bersuara Taylor Armstrong penderaan bekas suami semasa musim kedua.

“Saya seronok menjadi kawan. Saya ada,” kata Camille pada hari Selasa Selepas Tayangan . “Kami bercakap tentang itu. Dan saya benar-benar menikmatinya.”

Walaupun begitu, Camille percaya dia 'meningkatkannya' semasa musim kesembilan dan berasa lebih 'seperti 'suri rumah'' daripada 'kawan' semasa penggambaran.

Walaupun Andy menegaskan bahawa Camille berasa 'terbakar' selepas penggambaran musim pertama selepas meletakkan segala-galanya di sana, Camille berkata dia tidak menyesal untuk menyatakan dirinya semasa musim 9.'Saya rasa saya lebih ringan sekarang. Saya boleh menjadi diri saya sendiri dan tidak perlu dikongkong. Saya berseronok tahun ini. Saya adalah. Saya berseronok,” katanya.

Sepanjang musim kesembilan, Camille terlibat dalam beberapa pertelingkahan dengan bintang-bintangnya, termasuk pertembungan baru-baru ini dengan Teddi Mellencamp . Bagaimanapun, apabila ditanya sama ada dia menyesal menjemput Teddi perkahwinannya pada 2018 di Hawaii , Camille berkata dia tidak.

“Tidak. Saya telah menghantar jemputan itu beberapa bulan sebelum ini dan saya tidak menyesalinya,” Camille mengesahkan. 'Saya menjemput semua gadis. Saya mahu berlaku adil. Saya tidak mahu sebarang drama dan itu menyebabkan drama pada akhirnya tetapi saya tidak menyesal sama sekali.”

Apabila seorang pemanggil menelefon dan bertanya tentang kilas balik musim kedua dan tertanya-tanya sama ada Lisa menggalakkan Camille untuk memberitahu mendiang Russell Armstrong 's penderaan terhadap bekas isterinya , Taylor, Camille menjelaskan apa yang membawa kepada campur tangan pada skrin mereka yang mengejutkan dengan Taylor dan mengakui berharap Lisa lebih lantang semasa perbualan mereka. Sebelum ini, Camille menuduh Lisa memanipulasinya untuk membangkitkan penderaan di kamera dan kemudian menafikan sebarang penglibatan.

“[Lisa] prihatin terhadap Taylor. Dia benar-benar mengambil berat tentang kesejahteraan Taylor dan saya fikir dia mahu mengutarakannya dan membincangkannya. Dia mahu saya mengutarakannya,' kata Camille, sambil menambah bahawa Lisa 'berkata dan mengundurkan diri' sebaik sahaja perbualan bermula.

“Ia kerana bimbangkan Taylor. Tetapi saya mahu dia menyertai perbualan, bukan hanya membiarkan saya di luar sana untuk kering,” kongsinya.

Semasa siaran langsung , Camille berucap komen yang dia buat tentang gigi Lisa semasa episodSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsselepas berdepan dengan dakwaan bermuka dua dan bermuka-muka oleh rakan-rakannya.

'Saya rasa ia lucu,' dia ketawa.

Walaupun Camille tidak mengambil serius drama di skrin itu, dia mengaku menyesal dengan perkara yang dia katakan tentang gigi Lisa.

“Saya berada di bawah pengaruh. Ia benar-benar kejam dan kasar dan saya berasa seperti s**t selepas saya mengatakannya dan saya meminta maaf dan saya terus meminta maaf,” jelasnya.

Walaupun Lisa baru-baru ini berkata hubungannya dengan Camille adalah 'sentuh dan pergi,' Camille menjelaskan dengan jelas bahawa dia telah selesai lebih daripada bahagian dia apabila ia datang ke hadapan.

'Saya hanya meminta maaf sebanyak 20 kali. Saya rasa ada beberapa lagi permohonan maaf dalam perjalanan,' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo, Kathy Hutchins/Shutterstock.com