Camille Grammer membuat penampilan di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills rakaman reunion pada hari Rabu tetapi melihat ke belakang, dia berharap dia tidak melakukannya, kerana laporan baru mendedahkan Camille berada di 'kerusi panas' semasa penggambaran.

Dalam satu siri tweet baharu, Camille membuka fikirannya untuk menghadiri rakaman baru-baru ini dan mendedahkan sama ada dia hadir semasa pelakon bersamanya, termasuk Kyle Richards , Tambah Dada , Dorit Kemsley , dan Denise Richards , meraikan tamat pengeluaran dengan makan malam di restoran Craig di Los Angeles.

'Saya hadir dengan niat baik untuk perjumpaan semula #RHOBH tetapi saya tidak sepatutnya pergi,' Camille tweeted pada Khamis. “Pandangan belakang ialah 20/20.”

Camille Grammer Menyesal Menghadiri Reunion RHOBH

Selepas rakaman itu, wanita pelakon dilihat meninggalkan restoran Craig dengan pakaian perjumpaan mereka tetapi Camille tidak kelihatan. Di Twitter, selepas peminat bertanya sama ada dia termasuk dalam majlis makan malam pelakon, Camille menjawab, 'Tidak,' mengesahkan dia tidak menghadiri sambutan pasca produksi.

Selepas peminat lain mencadangkan TMZ telah mendakwa dia hadir, Camille memberitahu peminat bahawa pertemuan semula itu tidak menyeronokkan untuknya dan melabelkan rakaman itu sebagai 'mimpi ngeri.'

“Saya tidak seronok. Ia adalah mimpi ngeri bagi saya. Wanita lain mungkin seronok,” jelasnya.

Camille Grammer Mengatakan Pertemuan Semula RHOBH Adalah Mimpi ngeri

Camille seterusnya menghuraikan mengapa dia mengalami masa yang mengerikan di rakaman itu dengan mencadangkan rakan-rakannya ingin mendapatkannya.

'Mereka telah bercakap di belakang saya sepanjang masa,' tulisnya, sambil menambah, 'Kemunafikan semuanya.'

Dan akhirnya, laporan baharu daripada Kami Mingguan sedang memberikan sedikit gambaran tentang pengalaman Camille di perjumpaan semula apabila sumber memberitahu tapak dia mengalami masa yang sukar.

'Camille berada di kerusi panas,' dedah orang dalam. 'Wanita-wanita itu mengambil dia untuk bertindak.'

Kehadiran Camille sendiri adalah di luar jangkaan kerana dia mendedahkan bulan lalu bahawa dia tidak mempunyai rancangan untuk menghadirinya itu, menyatakan dia takut ia akan menjadi 'kumpulan'. Tidak diketahui mengapa dia berubah hati.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Tommy Garcia/Bravo