Camille Grammer mendedahkan apa yang dia percaya adalah isu sebenar dengan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon musim ini kerana dia turut menuduh rakan pelakonnya bertudung Dorit Kemsley .

Camille, yang telah menjadi lelaki yang ganjil dalam pelakon, selepas Lisa Vanderpump berhenti penggambaran bersama wanita, telah membuka Twitter semalam untuk mengeluarkan beberapa perkara dari dadanya.

Sebagai permulaan, Camille mula-mula berkongsi apa yang dia rasakan hilang daripada pelakon RHOBH semasa musim kesembilannya, dengan menyatakan pelakon itu tidak mempunyai 'persahabatan sebenar.'

'Apa yang hilang dalam kumpulan #rhobh ini ialah intipati persahabatan sejati,' Camille tweeted pada 6 Julai. “Anda tidak menendang seseorang apabila [mereka] jatuh. Anda tidak mempertanggungjawabkan mereka kerana [mereka] sedang [bergelut] dengan pergolakan peribadi mereka ????.”

Camille Grammer mendedahkan isu dengan RHOBH musim 9Menurut Camille, dia percaya pelakon RHOBH mempunyai 'dendam mereka terhadap LVP,' dan oleh itu kecewa dengannya apabila dia tidak akan selaras dengan mereka. Camille juga mengambil isu dengan beberapa rakan pelakonnya keputusan untuk berhadapan dengannya semasa makan malam dalam episod terbaru rancangan itu, hanya beberapa minggu selepas dia rumah terbakar dalam Kebakaran Hutan Malibu.

'Mereka meminta saya bertanggungjawab atas perkara kecil pada masa saya melalui kesusahan yang teruk,' dia tweeted .

Camille Grammer berkata pelakon RHOBH tidak mempunyai belas kasihan

Akhirnya, Camille percaya wanita itu memutuskan untuk menutupi Dorit berhubung keputusannya untuk memberikan anjing yang dia angkatAnjing Vanderpumpkepada rakan, bukannya mengembalikannya kepada penyelamat anjing Lisa seperti yang dikehendaki kontraknya, yang kemudiannya menyebabkan anjing itu berakhir di tempat perlindungan. Dan selepas cerita itu dibocorkan kepada media, seluruh tumpuan menjadi pada yang membocorkan cerita kerana pelakon merasakan Lisa bertanggungjawab walaupun dia menafikan .

Camille merasakan Dorit memilih untuk memainkan mangsa dalam Drama Puppy Gate , dan wanita-wanita lain gembira untuk mengikutinya dalam percubaan mereka untuk menjatuhkan Lisa.

'Ia adalah dendam yang direka-reka apabila Dorit bertanggungjawab terhadap anjing itu. Saya tidak tahu mengapa dia bermain sebagai mangsa dan coven akan bersama-sama dengannya ????‍,” tweet Camille.

Camille Grammer Menuduh Dorit Kemsley Main Mangsa

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, Tommy Garcia/Bravo