Camille Grammer akan dilihat bercakap tentang Denise Richards ‘ kahwin lepas ke Charlie Sheen pada episod malam esok Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim sembilan perjumpaan semula .

Sebelum kelihatan menyasarkan kerjaya lakonan Denise dan mencadangkan dia tidak bekerja keras seperti yang dia lakukan, Camille ditanya apa pendapatnya tentang Denise dan Charlie tidak mempunyai pranikah.

'Saya telah berkahwin selama 13 tahun,' jelas Camille dalam klip yang baru dikeluarkan perjumpaan semula , sambil menambah bahawa dia tidak tahu sama ada Denise sepatutnya meminta separuh.

Semasa episodRHOBAawal musim ini, Denise dilihat menjelaskan bahawa walaupun dia boleh meminta separuh daripada apa yang Charlie buat pada masa perpisahan mereka, dia tidak berbuat demikian kerana dia “bukan raja yang tamak .”

'Charlie hampir muflis sebelum kami berkahwin,' Denise memberitahu Camille.'Faham,' jawab Camille. “Baiklah, saya tidak tahu banyak tentang… Saya minta maaf saya tidak mengikuti awak begitu banyak. Saya hanya boleh bercakap tentang diri saya sendiri.”

“Saya hanya merasakan bahawa, anda tahu, bekerja… dan saya bekerja keras. Saya hanya tidak duduk, membeli pakaian mewah, dan menyorong bonbon ke muka saya. Maksud saya, saya bekerja keras, 'kata Camille, mencadangkan kerja Denise sendiri tidak begitu banyak.

Sementara intip menyelinap berakhir di sana, wanita terus membincangkan perkara itu di belakang pentas kerana mereka telah disentuh sebelum kembali ke set.

'Saya tidak faham apa yang berlaku dengan Denise tentang barangan wang... Saya tidak menjangkakannya,' Camille memberitahu pendandan rambutnya. “Perceraian setiap orang adalah berbeza. Penempatan mereka berbeza. Saya tidak dapat mengetahui apa yang menyebabkan dia tentang itu.

“Ya Tuhanku, tunggulah sehingga kami menghadapi semua masalah Camille ini. Saya rasa dia hanya kejam,” kata Denise kepada pelakonnya Teddi Mellencamp dalam bilik persalinannya sendiri. 'Mungkin dia bukan orang yang gembira.'

Berikutan keluaran curi-curi pandang itu, Camille berkongsi beberapa catatan di Twitter berhubung kandungan klip itu.

“California ialah negara harta komuniti. Dalam perceraian setiap pasangan mendapat 50% daripada harta masyarakat. Tempoh perkahwinan adalah faktor saiz harta pusaka masyarakat,” jelasnya dalam catatan pertamanya.

“Dan dalam tempoh sokongan pasangan. Saya tidak tahu apa yang Denise cuba sindirkan apabila undang-undang jelas,” tambahnya dalam catatan keduanya.

Camille nampaknya merujuk undang-undang California yang mengatakan pasangan berhak mendapat 50% daripada pendapatan, aset dan/atau harta komuniti pasangan yang diperoleh semasa perkahwinan, selepas sekurang-kurangnya 10 tahun perkahwinan. Camille telah berkahwin dengan Kelsey selama 13 tahun, yang bermakna dia berhak mendapat 50%. Walau bagaimanapun, memandangkan Denise hanya berkahwin dengan Charlie selama lima tahun, dia mungkin tidak berhak mendapat 50%.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan mula ditayangkan malam ini pada pukul 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Charles Sykes/Bravo