Walaupun sangat tidak mungkin ada di antara anda yang tertanya-tanya apa Brooks Ayers sehingga hari ini, ia adalah hari berita yang sangat perlahan jadi kami membawakan anda kemas kini tentang dia!

Brooks, bekas teman lelaki Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Vicki Gunvalson , yang terkenal kerana berbohong tentang menghidap kanser (walaupun dia masih menegaskan dia menghidapnya walaupun terdapat bukti yang bertentangan) nampaknya kini bekerja dalam bidang perubatan! Biar betul!

Radar Dalam Talian melaporkan Brooks, 50, kini bekerja sebagai Pengurus Wilayah dalam Jualan Hospital untuk syarikat DocRx selepas berpindah ke Indiana. DocRx digambarkan sebagai 'pengilang, pemborong dan pengedar berlesen produk dan perkhidmatan penjagaan kesihatan untuk hospital, farmasi dan pakar perubatan.'

Oh tetapi ada lagi! Brooks juga mempunyai bio di laman web syarikat yang menyatakan bahawa dia membawa lebih 25 tahun pengalaman penjagaan kesihatan. Sebahagian daripada biografinya membaca bahawa dia telah terlibat dalam 'banyak syarikat penjagaan kesihatan di seluruh negara untuk membantu hospital dalam meningkatkan aliran hasil' sejak 1995.

Apa yang hilang dari bionya ialah fakta bahawa dia berbohong tentang menghidap kanser dan juga memalsukan dokumen dalam percubaannya untuk meyakinkan orang lain bahawa dia sakit. Dia mengaku memalsukan dokumen perubatan tetapi terus menegaskan dia menghidap kanser. Ramai mengesyaki Vicki tahu tentang pembohongan kanser walaupun dia telah menafikan terlibat.Seorang pekerja dari syarikat itu mendedahkan kepada Radar bahawa Brooks sebenarnya masih bekerja di sana.

Perkara yang baik Brooks mempunyai pekerjaan semasa sebagai yang lain Radar Dalam Talian laporan mendedahkan dia berhutang $63,000 sebagai nafkah anak belakang, dan merupakan seorang ayah yang tidak hadir apabila melibatkan anak lelakinya yang berusia 8 tahun! Yikes.

Menurut Radar, bekas Brook memfailkan peraturan pada 10 Ogos di mana dia menjelaskan bahawa Brooks, yang diarah membayar nafkah anak mingguan sebanyak $175 setiap minggu, mempunyai baki tertunggak sebanyak $63,055.50 dalam nafkah anak yang tidak dibayar. Dia nampaknya mahu mahkamah menahan Brooks menghina keputusan nafkah kanak-kanak.

'Pada akhir perbicaraan, tahan Bapa menghina Mahkamah kerana melanggar perintah untuk sokongan,' kata pemfailan itu. 'Dan membenarkan Bapa dengan cara yang akan memaksa Bapa mematuhi Perintah.'

Brooks, dalam pemfailan mahkamahnya sendiri, nampaknya tidak menafikan dia berhutang banyak wang dengan menyatakan bahawa dia 'komited untuk mengejar' hutang nafkah anak.

Dia juga meminta lebih banyak masa dengan anaknya yang dia akui dia tidak berjumpa selama bertahun-tahun. Tak terkata.

'Atas pelbagai sebab, Bapa tidak mempunyai masa keibubapaan dengan Anak selama beberapa tahun,' baca kertas mahkamah. 'Malangnya, Ibu telah memberitahu Ayah bahawa dia tidak mahu dia mempunyai masa keibubapaan. Oleh itu, Bapa meminta Mahkamah mengubah suai perintah masa keibubapaan semasa untuk mewajibkan pelan peralihan yang sesuai.”

Brooks dan bekasnya akan mengadakan perbicaraan mahkamah tidak lama lagi untuk mempertikaikan perkara itu.

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI KEMASKINI BROOKS AYERS TERKINI?