Bethenny Frankel persahabatan dengan Carole Radziwill sudah lama berakhir tetapi semasa perbicaraan hak penjagaan dengan bekas suaminya baru-baru ini, Jason Hoppy , yang Suri Rumah Sebenar New York City star terpaksa menjawab soalan tentang perselisihan masa lalu mereka .

Semasa dia cuba mendapatkan hak penjagaan penuh anak perempuannya yang berusia lapan tahun , Bryn, Bethenny dihadapkan tentang perkara yang Carole katakan tentangnya di rancangan itu dan perkara yang dia katakan tentang Carole.

[“Adakah Carole Radizwill mengatakan anda mahir dalam promosi diri dan cepat menghina?” peguam Jason Robert Wallack tanya Bethenny di tempat duduk, melalui Radar Dalam Talian .

'Saya tidak pasti,' jawab Bethenny. “Adakah itu gangguan?” dia menyoal.

'Ia tidak jika ia sekali sahaja,' jelas Bethenny.Robert kemudian bertanya kepada Bethenny sama ada Carole, yang berhenti Suri Rumah Sebenar New York CityJulai lalu, telah mengganggunya apabila dia menuduhnya sebagai 'bajingan'.

'Tidak,' kata Bethenny. “Itu bukan gangguan. Itu berkata dan memanggil saya nama.

'Adakah Carole berkata anda tidak mampu melakukan keseluruhan perbualan melainkan ia untuk memanipulasi orang supaya mempercayai apa yang anda mahu mereka percaya?' Robert menyambung.

Menurut Bethenny, dia tidak biasa dengan kenyataan yang disebut dan selepas dia menjelaskan Carole membuat komen semasa 'blog langsung,' Bethenny berkata 'tidak menontonnya.'

“Apabila anda memanggil Carole seorang b***h dan bodoh raja, adakah itu mengganggunya?” Robert tertanya-tanya.

Pada ketika itu, peguam Bethenny melangkah masuk dan menunjukkannya pertikaian anak guamnya dengan Carole tiada kaitan dengan pertarungan hak penjagaannya dengan Jason.

'Anda tidak memahami televisyen realiti dan cara ia berfungsi,' tambah Bethenny. 'Anda bercakap tentang mengambil satu jam dari rakaman 40 jam, dan memekatkannya. Begitu banyak perkara yang diperkatakan, dan perkara disunting dan diambil di luar konteks.”

'Jika anda mahu melalui jalan itu, anda perlu mendapatkan sepina untuk kami menonton rancangan itu dan memandangkan ia disunting, anda perlu mendapatkan versi yang belum dipotong, dan itu boleh melambatkan percubaan dengan ketara. Saya tidak fikir itu adalah laluan yang anda mahu pergi dan saya rasa ia tidak perlu,” hakim, Hakim Mahkamah Agung Manhattan. Michael Katz , bersetuju.

Pada satu masa lagi semasa perbicaraan, Bethenny menembak Robert kerana memfokuskan pada persona pada kameranya, dan bukannya kehidupan sebenar beliau.

“Apa yang awak nak saya jawab? Mengenai pertunjukan atau tentang hidup saya?” dia membentak, menurut Muka surat Enam .

Manakala Bethenny mencadangkan bahawa apa yang dilihat padaSuri Rumah Sebenar New York Citytidak selalunya benar, Robert tertanya-tanya mengapa Bethenny akan menuntut di mahkamah bahawa dia tidak tahu arwah teman lelakinya , Dennis Shields , telah meninggal dunia overdosis opioid , sambil mengakui mengetahui perkara itu di rancangan itu. Seperti yang dijelaskannya, Bethenny dilihat memberitahu kaunselor kesedihan bahawa lebih sukar untuk kehilangan seseorang akibat overdosis secara tiba-tiba, dan bukannya penyakit yang progresif.

“[Ia] pertunjukan yang anda rakam selama tujuh hari untuk mendapatkan 40 minit. Saya tidak boleh secara khusus mengatakan itu yang berlaku. Walaupun anda mempunyai transkrip, ia mungkin bukan seperti yang saya katakan,” jelas Bethenny.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo, Heidi Gutman/Bravo