Suri Rumah Sebenar New Jersey DAN Caroline Utusan meninggalkan dramanya dengan bekas rakan dan bintangnya Teresa Hakim lama dahulu, dan dia tidak bercadang untuk mengulanginya.

Dalam temu bual baru-baru ini dengan Jeff Lewis dalam rancangan radio Sirius XMnya, Jeff Lewis Live , Caroline menjelaskan bahawa dia adalah kawan baik Teresa dan orang kepercayaan naik atau mati. Tetapi selepas Teresa menyindir bahawa Caroline adalah salah seorang yang dilaporkan dia dan bekas suami Joe Hakim kepada IRS, yang membawa kepada mereka yang berikutnya sabitan dan hukuman penjara untuk penipuan kebankrapan dan pengelakan cukai, dia telah selesai dengan sirip meja.

'Kenapa dia selalu bercakap tentang saya? Saya tidak bercakap tentang anda... Anda berada di rancangan itu. Saya tidak,' kata Caroline Membelek Keluar bintang. Teresa sebelum ini menyatakan perasaannya dengan sangat jelas tentang potensi pulangan untuk Caroline dalam temu bual berbeza, mendakwa Caroline menggunakan dia untuk perhatian dan dengan licik berkata, “Ya Tuhanku. Ia tidak juga pergi. Dia tak ikut kita pun.' Betapa sangatPerempuan biadap.

Caroline meneruskan temu bual itu, dengan tegas menafikan sebarang penglibatan dalam masalah undang-undang masa lalu Teresa.

'Anda bercakap tentang saya memanggil IRS, diam! Berhenti. Anda kelihatan tidak masuk akal. Awak bunyi macam orang bodoh,” sambungnya.Semasa klip temu bual, diperolehi oleh @allabouttrh , Caroline berkata bahawa sebab Teresa terus bercakap tentangnya adalah kerana dia mempunyai RHONJ 'platform,' dan Caroline, yang tidak lagi muncul dalam rancangan itu, berkata dia tidak akan 'melempar batu ke arah [Teresa]' kerana dia berada di atas tingkah laku kecil Teresa.

'Pertama sekali, saya TIDAK PERNAH berbuat demikian,' kata Carolina mengenai tuduhan IRS Teresa, dan dia menegaskan bahawa dia pernah menjadi 'juara terbesar' Teresa.

'Saya pernah memegang tangannya ketika dia melakukan sidang akhbar dan menjawabnya,' dedah Caroline. 'Dia akan menelefon saya selama berjam-jam dan [bertanya], 'Apa yang saya katakan?''

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh All About The Real Housewives (@allabouttrh)

Menurut Caroline, persahabatan mereka perlahan-lahan mula berubah, dan Teresa mula menyerangnya dengan 'karut.' Caroline kemudian memutuskan komunikasi dengan rakan lamanya secara peribadi dan di media sosial.

'Saya tidak akan menjawab anda di media sosial, kerana itu di bawah saya. Saya tidak haus,” dakwa Caroline.

Ibu bapa Manzo meninggalkan Teresa dengan beberapa kata-kata amaran yang terus terang.

“Awak nak saya datang untuk awak? Saya akan datang dengan betul. Cara yang saya sepatutnya,denganbayaran.”