Caroline Manzo sedang bercakap mengenai penahanan abang iparnya baru-baru ini, Tommy Manzo , yang juga merupakan kakaknya yang terasing Utusan saya bekas suami.

Beberapa hari selepas Tommy ditahan selepas dituduh mengupah seorang lelaki untuk menyerang Suami dan teman lelaki Dina sekarang, Dave Cantin , pada tahun 2015 sebagai pertukaran untuk perkahwinan 'diskaun sangat' di The Brownstone, yang dimiliki oleh Tommy bersama suami Caroline, Albert Manzo , bekas Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon memberi reaksi terhadap berita itu.

'Kami patah hati,' Caroline mengakui TV tambahan pada 1 Julai. “Ini adalah keluarga di kedua-dua belah pihak. Saya ingin tahu kebenaran dan kesetiaan saya akan berbohong dengan kebenaran. Kami tidak lari daripada perkara seperti ini, kami menanganinya, dan saya berasa selesa dengan itu kerana kami dilukis dengan berus yang tidak mencerminkan siapa kami sebagai manusia.

Dalam satu kenyataan yang dikongsikan oleh Pejabat Peguam A.S., telah dinyatakan bahawa Tommy telah didakwa dengan 'melakukan jenayah kekerasan dalam membantu aktiviti raket' selepas dia didakwa mengupah seorang yang dikatakan samseng bernama John Perna untuk menyerang dan 'meninggalkan parut muka kekal' pada Dave pada Julai 2015.

Pada hari Selasa, melalui Zoom, Tommy mengaku tidak bersalah kepada pertuduhan.Di tengah-tengah drama itu, Dina dan Dave muncul di Instagram, di mana mereka berkongsi foto antara satu sama lain dengan pengikut mereka bersama dengan mesej manis tentang ulang tahun mereka .

“Dia memeluk saya dan saya pulang… 6•28 Selamat Ulang Tahun sayangku, selamanya adalah masa yang lama tetapi saya menantikan setiap minit bersama awak,” tulis Dina dalam catatannya pada 28 Jun.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh dina (@dina)

Di halaman Dave, dia menulis, 'Selamat Ulang Tahun kepada wanita yang paling menakjubkan, cantik, dan luar biasa di seluruh dunia. Saya akan menghabiskan selama-lamanya mencintai anda, menjaga anda, menghormati anda, menunjukkan kepada anda setiap hari bahawa saya memegang anda setinggi bintang. Saya cintakan awak sayang!'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dave Cantin (@davecantin)

Sebagai tindak balas kepada mesej suaminya, Dina berkongsi komen kurang ajar.

“Awww, saya menghargai dan memuja awak… awak telah membuat semua impian saya menjadi kenyataan sayang saya… masih menunggu lembu kabur dan beberapa ayam tetapi selain itu awak sempurna,” katanya.

Kredit Foto: ACE/INFphoto.com/Instarimages, Instagram