Kredit: Shutterstock/Kathy Hutchins

Selepas menjadi disabitkan dengan penipuan cukai , Todd dan Julie Chrisley telah dijatuhkan hukuman penjara selama 19 tahun. Todd menerima hukuman penjara 12 tahun manakala isterinya tujuh tahun.

Pasangan itu, yang membintangi Amerika Syarikat Chrisley Maha Mengetahui , kongsi tiga anak bersama: Savannah , Kejar , dan Grayson . Savannah baru-baru ini menyatakan bahawa dia akan mempunyai hak penjagaan daripada Grayson, yang masih di bawah umur.

Tidak lama selepas hukuman ibu bapa, Chase berkongsi anekdot yang disiarkan oleh @royaleyez pada Instagram .

Dalam anekdot yang disiarkan semula, penulis membincangkan seorang rakan yang 'kehilangan isterinya secara tidak dijangka.' Semasa bermain golf, rakan itu bertanya tentang rancangan makan malam, dan penulis menjawab bahawa isterinya sendiri ingin makan cili, tetapi dia tidak ada mood untuk singgah ke kedai untuk membeli bahan-bahan.

'Kami bermain golf beberapa minit lagi apabila [rakan saya] secara senyap berkata, 'Buat cili,'' tulis @royaleyez. “Saya mengambil masa beberapa minit untuk menyedari kami tidak lagi bercakap tentang makan malam. Ia adalah tentang berusaha keras untuk melakukan sesuatu untuk seseorang yang anda sayangi kerana pada bila-bila masa, mereka secara tidak dijangka boleh diambil daripada anda. … Lain kali seseorang yang anda sayang mahu anda berjalan-jalan atau menonton perlawanan bola sepak atau bermain permainan papan atau letak sahaja telefon anda dan berikan perhatian yang tidak berbelah bahagi kepada mereka, lakukan sahaja.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh R O Y A L (@royaleyez)

Baru-baru ini, bekas menantu pasangan itu Alexus Sementara - yang telah berkahwin dengan anak lelaki Todd Kyle , yang Todd kongsi dengan bekas isteri Theresa Terry – mencadangkan Todd cuba menekannya dalam usaha untuk mengetahui siapa yang membocorkan maklumat kewangan.

“Semasa Kyle dan saya masih berkahwin, Todd meminta peguamnya datang ke tempat perniagaan saya, ke rumah saya, dan mengancam tindakan undang-undang, cuba menekan saya untuk menandatangani dokumen undang-undang ini dengan mengatakan saya bukan pemberi maklumat rasmi, semuanya dalam usaha untuk mengetahui sama ada saya,” kata Alexus kepada Surat Harian , melalui Campuran Pawagam .

Menurut outlet itu, Alexus mencadangkan dakwaan itu membuatnya tidak selesa, dan dia memilih untuk tidak menandatangani sebarang dokumen. Akhirnya, lelaki berusia 31 tahun itu menyatakan bahawa Todd mahu dia berbohong.

“Dia cuba meletakkan saya dalam cahaya sebagai orang yang telah melakukan kerosakan [kepada dia dan Julie]. Dia cuba menghisap saya dan kemudian meminta saya mengubah segala-galanya. Berbohong untuknya,” katanya. “Itulah perkaranya, itulah yang dia mahu kami lakukan. Saya dapat melihat bagaimana tekanan itu boleh membuat anda terlipat, tetapi saya tetap dengan pendirian, ‘Tidak, saya tidak akan melakukannya.’ Saya berdiri untuk apa yang betul, dan dia datang untuk saya masa yang besar.”

Outlet itu juga menyebut bahawa Alexus telah ditekan untuk melibatkan dirinya dalam situasi undang-undang 2019. Pada masa ini, Todd menuduh ketua pegawai penguatkuasa undang-undang Josh Waites daripada Jabatan Hasil Georgia bekerja di luar undang-undang untuk meneruskan kes terhadap mereka. Penemuan pegawai itu didakwa penting dalam mendakwa pasangan itu.

Semasa berdiri, bekas rakan kongsi perniagaan Todd Mark Braddock mendakwa dia dan Todd mempunyai hubungan sulit. Dia juga mendakwa dia membayar seorang peras ugut, yang cuba memeras ugut Todd dengan maklumat itu. Peguam pasangan itu bagaimanapun menafikan tuduhan ini.

Ketika Todd dan Julie bersiap sedia untuk menyerahkan diri mereka pada bulan Januari, Alexus mendakwa berasa benar, kerana dia 'sentiasa tahu bahawa keadilan akan ditegakkan suatu hari nanti.'

Pasangan bintang realiti itu merancang untuk membuat rayuan.