Kredit: Shutterstock/Kathy Hutchins, Instagram/G Flip

Patung Chrishell menghadiri Anugerah Pilihan Rakyat 2022 pada hari Isnin, di mana dia telah dicalonkan untuk Bintang Realiti Terbaik dan Rancangan TV Realiti Terbaik bersama dengannya Menjual Sunset rakan pelakon. Dan semasa acara itu, dia mengusik musim enam .

Sebelum mendedahkan jika dia terbuka untuk mendamaikan dengan bekas bintang bersama Christine Quinn , Chrishell mendedahkan yang daripada rakan pelakonnya adalah 'paling dahaga,' yang paling mengejutkannya untuk yang terbaik dan paling teruk, dan mengesahkan jika pasangannya G Balik akan dipaparkan pada episod baharu.

Semasa bercakap dengan Laverne Cox pada 6 Disember untuk DAN! Berita , kata Chrishell Nicole Young adalah yang paling dahaga dan menamakannya sebagai bintang bersama yang paling mengejutkannya untuk yang paling teruk. Bagi yang mengejutkannya untuk yang terbaik, itu pergi ke Bre Tiesi .

Kemudian, apabila ditanya sama ada G Flip akan berada di musim keenam, Chrishell mengesahkan, 'Saya tidak tahu sama ada saya sepatutnya memberitahu anda perkara ini, tetapi ya.'

Mengenai jika dia akan berdamai dengan Christine, Chrishell bertanya, 'Mengapa tidak?'Namun, apabila disoal sama ada dia merindui bekas bintang bersamanya semasa penggambaran pada musim keenam, Chrishell enggan menjawab.

'Saya merayu yang kelima,' katanya.

Walaupun Chrishell berada dalam suasana yang ceria semasa temu bual karpet merahnya, dia tidak begitu gembira kemudian. Dia menggunakan akaun Twitternya awal pagi Rabu untuk mengecam Anugerah Pilihan Rakyat kerana enggan membenarkannya membawa pasangan G Flip sebagai tarikhnya ke acara itu.

'Saya sedang makan sos jadi saya akan menyesal nanti. TETAPI pilihan orang tidak membenarkan saya membawa pasangan saya ke anugerah. Saya HANYA boleh membawa tambah 1 jika ia adalah ahli pelakon. Wtf Pasti ini bermakna saya tidak akan dicalonkan lagi tetapi secara jujurnya fu,” dia tweeted pada 7 Disember.

Menjual Sunset Chrishell Stause Memanggil PCA untuk G Flip Snub

“SETIAP pelakon tunggal dijemput dan ada yang mendapat tambahan. Saya telah dicalonkan untuk bintang [realiti] terbaik namun mereka berkata TIDAK. Lagi fu,” dia diteruskan .

Menjual Sunset Chrishell Stause Dakwa Dia Tidak Dibenarkan Plus One di PCA

Walaupun G Flip tidak akan dapat menghadiri acara itu walaupun mereka telah dijemput, Chrishell berkata mereka berdua tidak tahu bahawa mereka tidak akan dibenarkan untuk pergi sehingga sebelum ini.

'G tiada di negara ini jadi akhirnya tidak dapat pergi tetapi kami hanya menyedarinya baru-baru ini. Sehingga beberapa hari yang lalu saya berjuang untuk mendapatkan mereka dan hanya untuk melihat semua orang dijemput. Gtfoh,” Chrishell dijelaskan .

Menjual Sunset G Flip Tidak Dapat Menghadiri PCA

Chrishell seterusnya menjelaskan bahawa dia merasakan adalah tidak adil bahawa beberapa ahli pelakonnya dibenarkan serta mereka yang tidak dipaparkan padaMenjual Sunset.

“Jika anda akan menjemput seluruh pelakon [Menjual Sunset] [ke Anugerah Pilihan Rakyat] maka kenapa tambah satu saya TERPAKSA menjadi ahli pelakon atau sebaliknya memberitahu saya tidak mendapat tambah satu..??” dia tambah . “Jika tiada pelakon lain dijemput maka itu masuk akal tetapi…”

Menjual Patung Chrishell Sunset Mengadu Tidak Dibenarkan Membawa G Flip Ke PCA

Walaupun Chrishell tidak menamakan nama, kedua-duanya Heather Rae El Moussa dan Jason Oppenheim menghadiri Anugerah Pilihan Rakyat bersama rakan kongsi bukan bintang mereka, Tarek El Moussa dan Sudut Marie-Lou , masing-masing.

Menjual Sunsetmusim enam dijangka memulakan penstriman di Netflix pada awal tahun 2023.