Kredit: Charles Sykes/Bravo

Ciara Miller dan Amanda Batula sedang bercakap tentang tidak mengadakan pertemuan semula khas untuk musim baharu Rumah Musim Sejuk .

Menjelang perlawanan akhir minggu lalu, wanita itu membuka tentang jadual penggambaran yang rumit dengan kedua-dua rancangan itu sambil turut berkongsi kedudukan mereka. Lindsay Hubbard , bertindak balas terhadap banyak cinta segi tiga daripada Pesona Selatan bintang Austen Kroll , dan mengusik yang akan datang musim ketujuh daripada Rumah musim panas .

'Ia menjadi mengelirukan, dua rancangan, cuba untuk tidak menumpahkan kacang pada apa yang berlaku,' kata Ciara Hiburan Malam ini pada 19 Disember. 'Ada perkara yang anda tidak boleh bercakap mengenainya lagi, tetapi pasti memainkan perasaan anda dalam rancangan tertentu ini. Sukar untuk kadang-kadang menyimpan cerita secara lurus.'

KeranaRumah musim panastelah difilemkan sebelum ini Rumah Musim Sejukmula ditayangkan , jalan cerita dua siri 'semua [berdarah] bersama-sama,' seperti yang dijelaskan oleh Ciara.

'Ia hampir seperti kitaRumah musim panaspertemuan semula adalah, seperti,Rumah Musim SejukdanRumah musim panasdigabungkan,” tambah Amanda.Walaupun Lindsay dan tunangnya sekarang , Carl Radke , tidak dipaparkan pada keseluruhan musim keduaRumah Musim Sejuk, mereka terlibat dalam banyak drama selepas interaksi Lindsay dengan Austen di Amanda dan Kyle Cooke perkahwinan telah ditarik ke dalam soalan.

Seperti yang diketahui peminat, Ciara terlibat dalam cinta segi tiga dia sendiri dengan Austen dan Lindsay pada musim sebelumnya. Dan kerana musim itu disiarkan ketikaRumah Musim Sejuktelah difilemkan, dia mengaku merasakan 'banyak ketegangan' dengan Lindsay. Namun, apabila ditanya sama ada wanita dalam siri itu 'membenci' Lindsay, Ciara menafikan perkara sedemikian.

'Saya tidak rasa kami membenci Lindsay,' kata Ciara tentang dirinya dan Amanda. “[Tetapi] ia pasti masa yang sukar. Sebelum mereka sampai ke sana, hampir seluruh rumah seperti, ‘Bagaimana ini akan berlaku?’ Ia pasti berbeza.

Mengenai dakwaan cinta segitiga Lindsay dengan Austen, yang didakwanya berpindah pada majlis perkahwinan (selepas dia dan Carl menyatakan perasaan mereka antara satu sama lain), dia dan Carl telah menegaskan mereka tidak membuat perkara rasmi sehingga beberapa minggu kemudian. Dan apabila Amanda memberitahu Lindsay tentang spekulasi garis masa di kalangan kumpulan itu, Amanda menegaskan dia 'tidak menetapkannya.'

'Ia membuatkan saya benar-benar tidak selesa bahawa kita semua bercakap tentang mereka - dan terutamanya Carl - seperti itu akan menjadi sangat buruk jika dia akan menontonnya kembali dan berkata, 'Oh wow, tiada siapa yang berkata apa-apa kepada saya,'' dia menjelaskan keputusannya untuk mengisinya.

'Ia adalah salah satu situasi di mana anda terkutuk jika anda melakukannya, terkutuk jika anda tidak,' kata Ciara. 'Semuanya dalam rekod, dan ia tidak seperti kami sebenarnya menyembunyikannya daripadanya. Seperti, jelas dia akan mengetahuinya. Jadi, seseorang mengatakannya di hadapannya, atau dia menontonnya semula dalam lapan bulan dan kemudian dia mengetahuinya.”

Amanda juga pergi ke Austen untuk mendapatkan sisi ceritanya. Tetapi apabila berhadapan, Austen cuba untuk mengundurkan diri, yang dia dan Ciara katakan adalah 'klasik' Austen.

'Dia telah melakukan ini lebih lama daripada kebanyakan kita - atau sekurang-kurangnya lebih lama daripada saya - kami tidak bodoh,' kata Ciara. 'Jika anda mengemukakan sesuatu yang kontroversial seperti itu, anda tahu ia akan menjadi topik perbualan di dalam rumah. Awak tahu apa yang awak buat.”

Ciara kemudian menyatakan bahawa idea Lindsay membuat langkah ke atas Austen adalah jauh dari sukar dipercayai.

'Ia tidak pelik jika itu berlaku. Mereka bercium, mereka bermesra. Ia tidak akan menjadi pelik. Ia adalah naratif yang sama dari musim panas, 'katanya berkongsi. 'Ia bukan sesuatu yang luar biasa, atau luar biasa, untuk salah seorang daripada mereka.'

Sementara Lindsay akhirnya pergiRumah Musim Sejukberhubung baik dengan pelakon, dia dan Amanda tidak bercakap sejak Amanda mencadangkan Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , pada Andy Cohen 's menggesa, bahawa Lindsay bersikap kasar kepada peminat .

'Saya fikir kami berada di tempat yang cukup baik di mana saya mengatakan itu tidak akan berlaku- atau, dia tidak akan fikir ia berniat jahat atau serangan,' kata Amanda mengenai komen itu. 'Saya tahu bahawa dia tidak akan berkata, 'Oh, terima kasih, Amanda ...' tetapi saya juga tidak menjangkakan reaksi yang teruk daripadanya. Saya benar-benar tidak fikir ia akan membuatnya kecewa, dan saya berasa sedih tentang itu, tetapi terdapat banyak tekanan padaTonton Apa Yang Berlaku Secara Langsunguntuk menjadi lucu, menghiburkan, berjenaka, menumpahkan teh.”

Bagi musim ketujuhRumah musim panas, Ciara berkata episod baharu itu akan menjadi 'perjalanan,' dengan berkata, bersama-sama dengan Amanda, bahawa ia akan menjadi 'huru-hara,' 'sumpah,' dan 'meletihkan secara emosi,' dan menambah bahawa Austen tidak akan dipaparkan.

“Orang tertentu tidak dibenarkan kembaliRumah musim panas,” Ciara mengesahkan. 'Kami sudah selesai dengan cerita Austen Kroll semua orang, kami sudah selesai.'

Juga dalam musim baharu, peminat akan melihat lebih banyak perkara yang mendorong pergaduhan antara Lindsay dan Danielle Olivera .

'Terdapat perkara atau perkara asas yang berlaku sebelum pembentukan itu, tetapi sebahagian besarnya, saya rasa kita semua menontonnya dan anda juga akan melakukannya,' usik Amanda.

Rumah musim panasmusim ketujuh ditetapkan untuk ditayangkan pada tahun 2023 di Bravo.