Ciara Miller melayan peminat dan pengikutnya di Instagram untuk sesi 'Ask Me Anything' pada hari Isnin, di mana dia mengusik drama akan datang Rumah Musim Sejuk musim kedua.

Minggu sebelum tayangan perdana Rumah musim panas spinoff, Ciara mendedahkan bahawa semuanya tidak baik antara dirinya dan Craig Conover tengah penggambaran. Dia kemudian mengusik drama mereka, membandingkan rancangan ituRumah musim panas, dan mendedahkan Bravolebrity yang mana dia paling teruja untuk bertemu dengannya BravoCon 2022 .

“[Sayang] persahabatan kamu dan Craig! Adakah anda akan pergi secara langsung [bersama] dia untuk menontonRumah Musim Sejuklagi?” seorang peminat bertanya di tengah-tengah sembang Ciara pada 19 September.

'Mungkin. Tidak [terlalu] pasti sama ada saya akan menonton, tetapi tadi apabila anda melihat saya dan Craig bergaduh, kami masih saling menyayangi,” jawab Ciara. 'Ia adalah saudara perempuan, tidak boleh membiarkan kepalanya mendapat jenis cinta yang terlalu besar.'

Ciara Miller Menggoda Bertengkar Dengan Craig Conover di Winter HouseKemudian, apabila orang lain memintaRumah Musim Sejukspoiler, Ciara menawarkan lebih banyak maklumat.

“Craig mengacaukan [ Paige DeSorbo ]/Ciara rakan sebilik duo,” kongsinya, memberi isyarat kepada pasangan itu percintaan hampir setahun .

Ciara Miller Mengusik Drama Winter House Dengan Craig Conover

Peminat ketiga bertanya kepada Ciara siri mana yang dia lebih sukaRumah musim panasdanRumah Musim Sejuk.

'Maksud saya [saya tidak tahu] sama ada saya boleh memilih benar-benar,' akui Ciara.

Dia kemudian menimbang kebaikan dan keburukan setiap persembahan. Dia berkata begituRumah musim panasmempunyai cuaca yang lebih baik dan termasuk Mya Allen sebagai ahli pelakon, tetapi ia membuatkan dia rindu untuk menghabiskan bulan-bulan musim panas bersama rakan-rakan lain. Dia kemudian mencatatkan ituRumah Musim Sejukmengambil sedikit masa tetapi memerlukan lebih banyak pakaian.

Ciara Miller Membandingkan Summer House dengan Winter House

Seorang lagi tertanya-tanya, 'Siapakah anda yang paling/kurang teruja untuk melihat di BravoCon?'

“Paling teruja untuk melihat [ Garcelle Beauvais daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ],' Ciara mengesahkan, sambil menambah bahawa dia 'telah memerhatikannya sejak saya berumur [lima] dan diaPertunjukan Jamie Foxx. Dan saya sentiasa menyayanginya.”

Mengenai siapa yang dia 'kurang teruja' untuk berjumpa, penghormatan itu diberikan kepada Paige.

Summer House Ciara Miller Sangat Teruja Melihat RHOBH Garcelle Beauvais di BravoCon

Ciara kemudian meneruskan dengan telatah sarkastiknya terhadap Paige, sambil bergurau bahawa dia 'tidak tahan' atau Hannah Berner , siapa perkahwinan yang dihadirinya baru-baru ini .

Summer House Ciara Miller Bergurau Tentang Persahabatan Dengan Hannah dan Paige

Tetapi di sebalik jenakanya, Ciara memberitahu peminat lain bahawa apabila bercakap tentang persahabatannya dengan Paige, dia mempunyai kepercayaan penuh terhadap rakan pelakonnya.

'Saya suka bahawa anda [dan] Paige adalah 'gadis perempuan' dan saling membelakangi. Kawan baik sukar diperolehi,” kata seorang peminat.

“Mata terpejam. Belakang berpusing. 365. Tengah malam,” Ciara bersetuju.

Summer House Ciara Miller tentang Persahabatan Dengan Paige DeSorbo

Semasa perbincangan itu juga, Ciara ditanya tentang rancangan Bravo kegemarannya selainRumah musim panas.

“[ Suri Rumah Sebenar Atlanta ],” jawabnya. 'Benar-benar tidak boleh menonton TV realiti tanpa mendapat kebimbangan. Tetapi saya suka keluarga [Atlanta] saya… [dan] kadang-kadang [ Suri Rumah Sebenar Potomac ].”

Winter House Ciara Miller Mendedahkan RHOA ialah Rancangan Bravo Kegemaran Selain daripada Summer House

Rumah Musim Sejuk musim kedua tayangan perdana pada Khamis, 13 Oktober, pada 9/8c di Bravo.