Jenelle Evans dilaporkan dalam bahaya kehilangan hak penjagaan anak perempuannya yang berusia dua tahun, Ensley , mengikut suaminya David Eason 's membunuh salah satu haiwan peliharaan keluarga mereka .

Seperti yang dipecat Ibu Remaja 2 bintang berjuang untuk mendapatkan anaknya yang berusia empat tahun Kaiser kembali selepas dia diambil oleh Perkhidmatan Perlindungan Kanak-Kanak (CPS) pada penghujung minggu lalu, laporan baharu mendakwa dia telah dipaksa untuk membawa Ensley keluar dari rumah yang dia dan David kongsi.

Pada 13 Mei, Letupan mendedahkan bahawa Jenelle telah diberi amaran bahawa jika dia tidak meninggalkan rumahnya bersama anak perempuannya, CPS boleh campur tangan dan mengambil Ensley daripadanya.

'[Jenelle] telah dinasihatkan oleh pegawai untuk menjaga anak perempuan Ensley yang berusia 2 tahun di rumah rakan dan jauh dari rumah yang dia kongsi dengan suaminya, David Eason,' tulis outlet itu.

Bagi anak Jenelle yang lain, CPS meminta nenek Kaiser, Doris Davidson , untuk menjemput anak dari sekolah pada hari Jumaat lalu dan Jace telah bersama ibu Jenelle, Barbara Evans , sejak David memukul dan membunuh anjing mereka , Nugget. Sementara itu, anak sulung Daud, dalam Mary , masih di rumah bersama ayahnya.Walaupun Jenelle dilaporkan telah bersetuju untuk memindahkan Ensley dari rumah ketika siasatan terhadap tingkah laku suaminya berterusan, pada masa ini tidak diketahui jikaIbu Remaja 2star, yang telah dipecat daripada siri ini selepas kematian Nugget, sebenarnya telah mengambil tindakan itu.

Dalam lebih banyak berita Jenelle, laporan lain mendedahkan bahawa dia melakukan apa yang dia boleh untuk mendapatkan keluarganya kembali di bawah satu bumbung.

'Saya telah berjuang untuk mendapatkan anak saya kembali,' kata Jenelle Kami Mingguan pada 13 Mei. 'Kaiser telah dibawa pergi pada hari Jumaat tanpa persetujuan saya, sebelum Hari Ibu, dan saya telah berhubung dengan peguam saya berkaitan perkara ini.'

Kaiser diambil dari Jenelle beberapa hari selepas bekas teman lelakinya, Nathan Griffith , menelefon polis selepas mendengar tentang kematian Nugget.

Menurut Jenelle, Doris mengambil Kaiser dari taskanya tanpa kebenaran Jenelle dan pada masa ini, Jenelle berkata dia 'tiada kertas kerja undang-undang yang ditandatangani oleh hakim yang menyatakan anak-anak saya telah diambil daripada saya.' Bagaimanapun, dia telah berhubung dengan Nathan dan hujung bulan ini, kedua-duanya akan dihadapkan ke mahkamah untuk menangani situasi tahanan mereka.

'Perintah jagaan semasa kami masih ada,' jelas Jenelle. “Nathan sepatutnya mempunyai lawatan yang diawasi dan hanya diawasi oleh Doris. Anehnya, saya dan Nathan telah berbaik-baik, jadi saya rela mungkin membiarkan lawatannya tanpa pengawasan. Saya dan Nathan telah berhubung selama ini. Dia tidak mahu Kaiser diambil daripada saya.”

Untuk Hubungan Jenelle dengan David , dia berkata perkahwinan mereka sedang melalui 'proses penyembuhan.'

'Kami akan mula pergi ke kaunseling perkahwinan kerana dia merasakan seolah-olah kami berdua memerlukannya,' dedah Jenelle. “Saya bersetuju sepenuhnya. Tidak mempertimbangkan perceraian melainkan dia enggan berunding dengan saya.”

Jenelle juga bercakap tentang keputusan ibunya untuk menjauhkan Jace daripadanya selepas kematian Nugget dengan mencadangkan dia berbuat demikian bukan untuk keselamatan budak lelaki itu, tetapi sebagai tindakan balas terhadapnya kerana membenarkan MTV memecatnyaIbu Remaja 2 .

Ibu Remaja 2disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.