Craig Conover ditanya tentang buruk perangainya pada Rumah Musim Sejuk semasa penampilan di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada Khamis.

Sebelum bertindak balas terhadap teman wanita Paige DeSorbo menangis dan mengaku sedang terharu dengan telatahnya, mendedahkan dia telah mengubah tabiat minumnya, dan mengesahkan Lindsay Hubbard sebenarnya, merebut Austen Kroll 's kelangkang di Amanda Batula dan Kyle Cooke 's perkahwinan , yang Pesona Selatan ahli pelakon mengaku masuk 'panas'.

“Saya datang agak panas tetapi kami berasa sangat seronok, itulah sebabnya mereka tidak menghalau saya keluar rumah secara paksa dan kami semua masih berkawan. Tetapi saya masuk agak panas,” kata Craig kepada hos Andy Cohen pada episod 17 November WWHL .

Craig sebenarnya datang dengan sangat panas, menyebabkan Paige rosak dan menggesa perubahan.

'Saya fikir itulah sebabnya saya akhirnya membuat keputusan untuk mengubah tingkah laku saya. Kerana saya berasa ngeri,” jelas Craig.Semasa episodWWHLawal bulan ini, Luke Gulbranson tersirat bahawa Craig membocorkan dramanya dengan Jessica stoker kepada Deux Moi. Tetapi apabila ditanya mengenai topik itu, Craig menafikan apa-apa perkara itu, mengatakan ia sebenarnya 'ahli krew' dari rancangan itu.

'Saya kecewa mendengarnya kerana dia tahu itu bukan saya,' kata Craig. 'Saya semua untuk dia kembali ke rumah kerana saya tidak mempunyai masalah dengan Luke, saya mempunyai masalah dengan apa yang dia lakukan. Jadi ya, ia menyakitkan perasaan saya.”

Kerana Craig sangat gaduh pada masa-masa, sepanjang penggambaranRumah Musim Sejuk, hubungannya dengan Paige telah diuji. Dan pada beberapa kali, dia berkongsi pemikiran jujurnya tentang telatahnya dalam pengakuan. Tetapi apabila Andy bertanya sama ada mana-mana komennya mengejutkannya, Craig mengakui bahawa dia melakukan yang terbaik untuk mengelak daripada menonton bahagian tertentu dalam rancangan itu.

'Saya tahu bahawa saya keliru,' dia mengaku. “Musim iniRumah Musim Sejuk— apa yang berlaku pada bulan Februari — adalah sesuatu yang mengubah perjalanan hidup saya kerana saya tidak mahu menjadi orang itu lagi. Seperti, saya benci orang itu dan jadi saya tahu bahawa saya perlu menghadapi ini. [Tetapi] saya telah berubah menjadi lebih baik.'

sesamaWWHLtetamu Kory Keefer menyokong dakwaan Craig, mengatakan dia telah '100 peratus' berubah sejak penggambaran musim kedua kerana 'dia tidak minum minuman keras.'

“Saya fikir anda akan melihatnya pada separuh kedua musim ini. Kadang-kadang ia memerlukan pemeriksaan, seperti gadis anda atau orang penting, untuk meletakkan anda pada tempatnya, 'jelas Kory.

'Sebaik sahaja Paige memberitahu saya bahawa tingkah laku saya menjejaskannya, saya seperti, 'Sh-t.' Jadi saya menemui beberapa gummi Delta 8 dan saya seperti, 'Saya akan makan ini daripada minum minuman keras,'' Craig berkongsi snek bercampur THC.

Craig kemudian mengesahkan bahawa Austen memberitahunya apa yang berlaku pada malam perkahwinan Amanda dan Kyle dan berkata ia 'benar' bahawa Lindsay mencengkam kelangkang Austen.

Juga, padaWWHL, Craig bertindak balas terhadap pengendalian Paige terhadap situasi Jessica dan Luke, mengatakan Paige 'terperangkap untuk [Jessica] dengan sangat baik' selepas Luke menjadi terlalu pandai dengan mereka berdua.

“Itulah yang menyakitkan perasaan Paige. Dia benar-benar berdiri di sisi Jess ketika dia berada di dalam bilik kami sambil menangis apabila mereka cuba mengeluarkannya dari rumah. Saya rasa dia cedera kerana itu,” katanya.

Rumah Musim Sejukmusim kedua disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.