Kredit: Bravo

Walaupun Paige DeSorbo dan Craig Conover ada di dalam hubungan jarak jauh , bintang terpaksa bersekedudukan untuk tiga minggu pada Rumah Musim Sejuk .

Setakat ini, Paige tinggal di New York City, manakala Craig tinggal di Charleston (di mana dia membuat penggambaran untuk rancangan lain, Pesona Selatan ). Pada masa lalu, Craig membayangkan bahawa jarak adalah satu cabaran dalam hubungan.

Bagaimanapun, dalam temu bual untuk DAN! Berita , Craig mencadangkan susunan itu mempunyai beberapa faedah - yang tidak dimilikinya semasaRumah Musim Sejuk.

“Anda dapat melihat [Paige dan saya] menyelesaikan beberapa isu yang tidak pernah kami hadapi sebelum ini,” kongsinya. 'Jika anda boleh melakukan jarak jauh dengan betul, ia adalah satu penipuan. Ia lebih mudah sedikit, anda tidak perlu berurusan dengan beberapa perkara. Kami pergi dari jarak jauh untuk tinggal bersama selama tiga minggu, dan anda dapat melihat beberapa keputusan dibuat.'

'Nasib baik, kami masih bersama sekarang,' kata lelaki berusia 33 tahun itu. 'Anda tidak tahu sama ada anda akan mendapat ick, atau anda tidak tahu bagaimana ia akan menghabiskan banyak masa dengan seseorang. Jadi kami gementar, tetapi mujurlah, ia berjaya.”Mengenai rancangan masa depannya dengan Paige, Craig menjelaskan, 'Akhirnya, apabila kita sampai ke tahap untuk mempunyai anak, itu akan berlaku di Charleston ... Tetapi kerjayanya bermula di New York sekarang, dan saya suka di sini.'

Semasa dia bersiap untuk membuka restoran West Village, Craig menjangkakan akan berjumpa dengan Paige dengan lebih kerap.

'Saya tahu bahawa untuk beberapa tahun akan datang kita akan menghabiskan banyak masa di sini,' tambahnya. “Selain itu, ia bukan keputusan saya, jadi kita akan lihat apa yang Paige mahu lakukan. Saya suka di sini, tetapi saya fikir apabila kita mula bergerak ke arah yang lebih tenang, ia akan lebih jauh ke selatan.”

Rumah Musim Sejuk musim kedua disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.