Kredit: Astrid Putarz/Bravo

Crystal Kung Minkoff sedang bercakap tentang masa depannya dengan Bravo di tengah-tengah khabar angin berkisar tentang siapa yang akan dan tidak akan kembali kepada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills untuk musim 13 .

Sebelum mendedahkan butiran perbualannya Kyle Richards di luar kamera, di mana mereka berdua berbincang tentang Kyle perselisihan keluarga yang tidak kemas dengan Kathy Hilton , yang dituduh oleh Tambah Dada daripada memarahi Kyle di tengah-tengah kemelut di Aspen, Crystal berkata bahawa apabila bercakap tentang episod baharu, dia berdamai dengan apa sahaja keputusan rangkaian.

'Hari pertama saya mendapat panggilan, alam semesta menyerahkannya kepada saya, dan saya juga begitu,' kata Crystal. DAN! Berita pada 6 November. “Jika ia datang lagi, hebat. Jika tidak, tidak mengapa juga.'

Jika Crystal diminta untuk kembali ke persembahan dalam apa jua kapasiti, dia mempunyai idea tentang jalan ceritanya, berkata, 'Saya ingin menunjukkan kepada keluarga dan perwakilan saya,' sebelum menambah bahawa hidupnya akan 'sentiasa diteruskan ” selepas-Bravo.

Adapun perbualannya dengan Kyle ituRHOBApeminat tidak melihat, Crystal berkata dia menarik rakan pelakonnya ke tepi di tengah-tengah produksi untuk mengingatkannya betapa pentingnya keluarga .“Ia tidak disiarkan tetapi pada parti Garcelle , pada akhirnya, saya menarik [Kyle] ke tepi dan berkata, ‘Semua ini tidak penting. Ia mengenai anda dan keluarga anda dan anda mendapat sokongan saya tidak kira apa pun,'' dedah Crystal. 'Tidak kira betapa sukarnya kami berada di pameran itu, pada penghujung hari, apabila semuanya berakhir, itu yang tinggal .”

'Saya sangat berharap mereka dapat kembali bersama dan sembuh dan menjadi lebih baik,' tambahnya.

Menoleh ke belakang padanya dua musim pertama padaRHOBA, Crystal berkata menjadi pelakon adalah seperti menjadi sebahagian daripada 'sororiti.'

'Anda seperti melompat ke dalamnya tanpa mengenali sesiapa dalam kumpulan itu. Konflik berlaku, tetapi pada skop keseluruhan, anda melakukannya bersama-sama dengan cara, 'jelasnya. “Tetapi juga, saya ada ramai kawan di luar . Ia adalah persembahan dan kemudian saya mempunyai ini. Saya rasa semasa saya maju, saya sedang membina hubungan.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim 13 ialah dilaporkan sedang dijeda dengan penggambaran dijangka bermula awal tahun depan.