Kredit: Charles Sykes/Bravo

Kristal Kung-Minkoff bercakap tentang dia 'sepenuhnya' di luar jangkaan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills drama reunion dengan Kyle Richards .

Sebelum berkongsi pendapatnya tentang kemungkinan Erika Jayne dan Tambah Dada membocorkan maklumat tentang Kathy Hilton untuk akhbar, drama yang berterusan di sekeliling bot yang menyerang Garcelle Beauvais 'Anak lelaki berusia 14 tahun, Jax Nilon , potensi cast shakeup , dan banyak lagi, Crystal berkongsi sebab Kyle tidak berjaga-jaga.

'Kami menamatkan musim di mana saya seperti, dia sebenarnya menceritakan kepada saya dan saya sangat menyokong keluarganya. Jadi saya rasa tenaga dia sangat tersilap dan saya rasa orang nampak,” jelas Crystal kepada Kami Mingguan semasa menghadiri BravoCon awal minggu ini.

Menurut Crystal, dia percaya Kyle membidiknya selepas merasakan bahawa dia tidak tahu ke mana harus pergi di tengah-tengah pertengkaran mereka tentang 14 rakan Crystal dan pertikaian yang sebenarnya membawa kepada kejatuhan mereka .

'Orang ramai bertindak seperti yang kita lihat apabila anda berasa seperti anda tidak tahu ke mana hendak pergi jadi mungkin dia hanya melihat saya sebagai sasaran rawak,' Crystal mengesyaki. “Ia benar-benar pelik. [Tetapi] kami telah menghantar mesej antara satu sama lain dan perkara seperti itu [sejak rakaman itu].”Walaupun Crystal tidak menghargai telatah Kyle terhadapnya yangRHOBAperjumpaan semula , dia mempunyai belas kasihan untuknya pengasingan semasa daripada kakak Kathy Hilton .

'Ia mengerikan, sejujurnya. Tetapi datang dari keluarga Cina yang sangat, sangat ketat, itu nombor satu dan jadi saya harap perkara itu dapat diselesaikan dan saya harap rakan-rakan akan menggalakkannya kerana itu pendirian saya mengenainya,” dedahnya.

Sama ada Lisa memperbesar-besarkan ceritanya atau tidak Kehancuran Kathy di Aspen , yang membawa kepada perseteruannya dengan Kyle, Crystal mengakui dia berada dalam kegelapan.

“Saya tahu apa yang saya lihat tetapi selebihnya tiada kaitan dengan kami. Jadi saya harap ada azam dan kemaafan,” katanya. “Sungguh, ia mengenai keluarga . Ia bukan tentang kita.”

Crystal juga ditanya tentang Potensi kebocoran Lisa dan Erika mengenai tingkah laku Kathy.

'Saya rasa rancangan itu mempunyai drama yang mencukupi sehingga kita boleh menyimpannya di kamera,' jawab Crystal.

Beralih kepada serangan bot yang dihadapi Jax minggu lalu, Crystal berkata dia berharap identiti mereka yang bertanggungjawab terhadap kebencian yang mengejutkan itu akan didedahkan, menyelar perkauman itu dan “ retorik berbahaya ” sebagai “menjijikkan dan tidak boleh diterima.”

“Ia adalah rancangan TV pada penghujung hari. Kami semua pulang ke rumah kepada keluarga kami… Dan untuk melihat tahap vitriol itu, ia membawa persembahan ke tempat yang tidak lagi menyeronokkan dan menghiburkan dan anak lelaki Garcelle, mereka sangat manis,” sambungnya. “Saya hanya memuja mereka. Sungguh mengerikan apa yang berlaku dan saya harap ia tidak akan berlaku lagi.”

Manakala majoriti daripadaRHOBApelakon meninggalkan reunion dalam ruang negatif , Crystal mengesahkan dia, Garcelle, dan Sutton Strarke 'kiri tersenyum.'

Mengenai tempat pelakon pergi dari sini, Crystal berkata dia 'boleh berurusan dengan semua orang' yang kembali untuk musim 13.

'Saya tidak pernah mahu mengatakan orang harus pergi atau tidak kerana jika anda mahu tinggal, anda harus tinggal,' katanya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion diakhiri dengan bahagian tiga pada hari Rabu, 26 Oktober, di Bravo.