Kredit: Shutterstock/Michael Mattes, Kathy Hutchins

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills telah mengalami musim yang sangat gelap dan polarisasi tahun ini terima kasih kepada milik Kathy Hilton didakwa “kehancuran” semasa perjalanan pelakon ke Aspen, Colorado. Selepas berlakon bersama Tambah Dada enggan melepaskan kejadian itu, menghasut an perselisihan yang berterusan antara dia, Kathy, dan Kyle Richards , Crystal-Kung Minkoff sedang berkongsi sama ada dia percaya Lisa akan diminta kembali untuk rancangan itu musim depan.

Bercakap dengan DAN! Berita di Gala Hospital Kanak-kanak Los Angeles 2022, Crystal berkata bahawa pembaharuan kontrak sentiasa disiarkan, dan tiada siapa yang tahu sama ada mereka akan diminta kembali. Tetapi dia meneka bahawa Lisa akan kembali untuk musim ke-13 RHOBA .

'Ya, saya rasa begitu,' kata Crystal kepada saluran berita, sambil menambah bahawa dia tidak tahu nasibnya sendiri dalam rancangan itu. “Saya melakukannya setiap hari. Saya selalu seperti, 'Oh, saya tertanya-tanya sama ada mereka akan kembali?' Maksud saya, semua orang mempunyai sebab untuk [kembali] atau alasan untuk tidak melakukannya.'

Menjelang bahagian satu daripada RHOBA Pertemuan semula, Crystal berkata Lisa masih 'kesal' atas perselisihannya dengan Kathy dan berharap untuk mendapatkan beberapa jawapan tanpa mengira bagaimana mereka sampai kepada kebenaran.

'Saya faham keperluan untuk mengeluarkan kebenaran, tetapi saya tidak mengambilnya secara peribadi,' katanya. 'Saya hanya akan bercakap walau bagaimanapun saya merasakannya, dan saya berharap orang ramai menghormatinya.'Juga, berdasarkan Kisah Instagramnya, nampaknya Crystal akan lebih baik dengan perubahan pelakon. Pada Storiesnya, dia menyiarkan semula panggilan akaun peminat untuk pelakon 'lebih muda'.

'RHOBH memerlukan beberapa wanita yang lebih muda seperti @crystalkungminkoff,' tulis siaran itu.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pertemuan semula tiga bahagian berakhir pada hari Rabu, 26 Oktober, di Bravo.