Kredit: Charles Sykes/Bravo

Kristal Kung-Minkoff telah berasa kecewa dengan rakan pelakonnya selepas muncul pada dua musim terakhir Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Semasa dia bersiap untuk berpotensi bersatu semula bersama bintang-bintangnya pada bulan-bulan akan datang untuk musim 13 , Crystal membuka tentang isu utamanya pada rancangan itu sambil turut menangani pengecualiannya daripada Fox Force Five dan berkongsi pendapatnya Erika Jayne 's berpotensi dipentaskan drama dengan Dorit Kemsley .

'Saya fikir perkara standard dua kali ini sangat menjengkelkan dan saya tidak menyedarinya sehingga kini, seperti [betapa] tegarnya, tetapi sekarang saya berasa kuat mengenainya, saya tidak takut untuk mengatakannya,' dedah Crystal pada episod 2 November Semuanya Ikonik dengan Danny Pellegrino podcast. 'Ia sangat jelas sehingga saya tidak boleh mengabaikannya.'

Menurut Crystal, ia 'mengecewakan' untuk dikritik kerana bahasa yang digunakannya dengan Sutton, termasuk komennya tentang rasa 'dilanggar' oleh diaRHOBAcastmate dan mempercayai dia membuat komen 'gelap'. di tengah-tengah perbincangan kaum mereka, manakala Tambah Dada seolah-olah dibenarkan untuk membuat kenyataan yang serupa kira-kira Kathy Hilton dan dia kehancuran di Aspen .

'Saya seperti, 'Bagaimana anda membenarkan ini dikatakan tentang orang lain? Dan awak hanya datang untuk saya selama dua tahun tentang sesuatu yang saya alami, dan saya dan Sutton telah bersetuju?'” jelas Crystal. 'Tetapi apabila anda duduk di sana dan mereka mengadakan perbincangan ini, untuk memasukkan diri saya seperti, 'Bagaimana dengan saya,' rasanya saya akan menjauhkan diri daripada perbualan itu dan saya tidak mahu berbuat demikian. .”“Sukar untuk mencari detik yang terasa organik dan masuk akal untuk bertindak balas, tetapi seperti yang saya katakan, penonton bijak. Mereka boleh melihatnya,” tambahnya.

Berkenaan pakatan yang telah terbentuk padaRHOBA, iaitu Fox Force Five, yang terdiri daripada Erika, Dorit, Lisa, Kyle Richards , dan bekas ahli pelakon Teddi Mellencamp , Crystal mengakui dia naif pada mulanya.

'Saya fikir saya akan masuk dan berkata, 'Saya akan membunuh mereka dengan kebaikan.' Dan itu tidak berkesan. Jadi saya ingat awal, musim pertama saya, [ Garcelle Beauvais ] berkata kepada saya... Dia seperti, 'Tidakkah anda rasa mereka tidak termasuk kami?' Dan saya seperti, 'Tidak,'' Crystal teringat. 'Itu adalah musim kedua dia dan sekarang saya berada di musim kedua saya seperti, 'Oh tidak, saya melihatnya sekarang.''

Mengimbas kembali, Crystal kini menyedari bahawa Garcelle mungkin percaya mereka berdua, bersama-sama Sutton, ditinggalkan bersama.

'Dan dalam satu cara, ia mengikat kami, saya, Sutton, dan Garcelle, menjadi orang luar, [jadi] ia bukan perkara yang buruk,' katanya.

Bagi naungan Erika pula melemparkan pada perkahwinan Dorit kepada Paul 'PK' Kemsley di BravoCon bulan lepas, Crystal mengakui mempunyai keraguan tentang kesahihan perseteruan itu selepas hos Danny menyebut bahawa ia mungkin usaha Erika untuk membantu Dorit mengelakkan penurunan pangkat .

'Sekiranya setahun yang lalu, saya akan seperti, 'Mengapa dia tidak berkata begitu?' Dan sekarang, saya seperti, saya tertanya-tanya,' Crystal mengaku. 'Saya cuba bijak melakukannya. Tetapi saya perasan bahawa apabila dia mendapat... Dia agak duduk di sana. Dia seperti, 'Saya tidak mahu berkata.' Dan dia seperti menjadi gugup... Dan kemudian dia suka, berjalan ke sana dengan sangat yakin dan kemudian berkata seperti itu, jadi saya seperti, tidak terlalu pasti.'

“Mungkin itu kawan baik. Saya tidak tahu,” tambahnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka akan mula dikeluarkan pada awal 2023.