Cynthia Bailey muncul pada Kandi Burruss 'Siri YouTube, Cakap Padanya , pada hari Ahad ke membincangkan keretakan semasa antara dia dan dia Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang bersama, Kebocoran NeNe .

Semasa muncul dalam siri itu, Cynthia menegaskan dia tidak mahu musuh NeNe, Masukkan Moore , untuk mengejutkannya semasa pesta akhir musim 11 , walaupun pada hakikatnya dia seolah-olah mengaku mengetahui Kenya akan berada di sana semasa episod itu.

Menurut Cynthia, dia pada mulanya menjemput Kenya ke parti itu tetapi kerana dia tidak akan dibayar untuk penampilan itu, Kenya menolak pelawaannya. Kemudian, selepas berbual dengan Kandi (tanpa disedari oleh Cynthia), Kenya berubah hati dan memutuskan untuk membuat penampilan ringkas pada pelancaran Peach Bellini Seagram's Escapes Cynthia.

'Kami semua telah melabur dalam dia mencari cinta dan dia akhirnya mempunyai bayi yang dia sentiasa inginkan,' kata Kandi semasa episodnya. siri YouTube . “Ia tidak berjaya untuk dia berada pada musim ini. Saya hanya rasa seperti kami menipu peminat kerana mereka tidak dapat sekurang-kurangnya dapat melihat dia hamil.'

Walaupun Cynthia berkata semasa episod akhir bahawa dia tidak percaya Kenya akan berada di pestanya, perbualan yang dia ada dengan teman lelaki Mike Hill seolah-olah membayangkan sebaliknya.'Saya sepatutnya bertindak seperti saya tidak tahu Kenya akan datang,' editor siri itu menulis dalam kapsyen apabila Cynthia dilihat berbisik kepada pasangannya.

Kemudian dalam episod itu, Cynthia seolah-olah membuat komen teduh tambahan semasa bercakap di luar kamera dengan Kandi.

'Saya hanya mahu memastikan kami berada di halaman yang sama, menetapkan bagaimana Kenya sampai di sini,' kata Cynthia kepada Kandi.

'Saya mic, saya mic, saya mic, saya mic,' Kandi memberi amaran.

Walaupun komen mereka mencurigakan dan mencadangkan terdapat persediaan, Kandi berkata pada rancangannya bahawa dia tidak tahu Kenya akan datang sehingga sebelum acara itu. Dia juga berkata dia tidak pernah memberitahu Cynthia tentang perbualannya dengan Kenya.

Mengenai komennya tentang menjadi 'mic'd' pada rancangan itu, Kandi berkata Cynthia hanya memastikan Kandi akhirnya akan menjelaskan peranannya dalam penampilan Kenya.

Bercakap mengenai komennya sendiri, Cynthia berkata dia tidak ingat perbualannya dengan Mike.

'Saya tidak ingat mengatakan itu dan saya juga tidak mempunyai sebab untuk mengatakannya. Pada penghujung hari, saya tidak cuba kelihatan seperti pembohong kerana saya bukan penipu - tidak ada apa-apa untuk dibohongi, 'katanya. “Jika saya berkata begitu, selepas saya melihat bagaimana NeNe melayan Kenya, pada ketika itu, saya hanya cuba untuk menjaga keamanan. Saya akan berkata apa-apa pada ketika itu. Jika saya mengatakannya, itu untuk menjaga keamanan.”

Pada penghujung hari, kedua-dua Cynthia dan Kandi berkata mereka tidak mempunyai niat jahat terhadap NeNe.

'Ini bukan plot atau muslihat menentang NeNe,' kata Kandi. 'Kami mahu Kenya datang ke pesta itu semasa episod yang dirakam tidak ada kaitan dengan NeNe.'

'Saya telah banyak kali menyatakan secara terbuka, Kenya dan NeNe kedua-duanya hebat untuk persembahan itu,' tambah Cynthia.

The tiga bahagianSuri Rumah Sebenar Atlantamusim 11 reunion mula ditayangkan pada Ahad ini, 7 April jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Sam Aronov / Shutterstock.com, Eugene Powers / Shutterstock.com