Kredit: Cindy Ord/Charles Sykes/Bravo

Cynthia Bailey mendedahkan dia kembali ke Suri Rumah Sebenar Atlanta sebagai 'kawan,' ditujukan Kebocoran NeNe ' saman terhadap Bravo , dan berkongsi kedudukannya Masukkan Moore .

Banyak yang telah berubah untuk Cynthia dalam beberapa minggu kebelakangan ini. Bintang baru-baru ini didedahkan dengan perpisahannya dengan suami Mike Hill . Cynthia mencadangkan bahawa berpindah ke Los Angeles untuk tinggal bersama Mike adalah tekanan dalam perkahwinan.

Dalam temu bual video untuk Suavv , dikongsi oleh @jaysrealityblog di Twitter , Cynthia mendedahkan kepulangannya ke Bravo sebagai 'kawan'.

'Saya akan bermain sedikit dengan gadis-gadis musim ini,' kata Cynthia. 'Mungkin beberapa musim akan datang.'

Bintang itu berkongsi dia merindui melepak dengan ahli pelakon, dan dia masih mempunyai beberapa 'persahabatan yang sangat hebat' dengan mereka. Menurut pelakon itu, bekas bintang bersamanya terus menjemputnya ke acara yang akan datang.Dia kembali ke pertunjukan itu mungkin kerana dia 'menghabiskan lebih banyak masa kembali di Atlanta.' Musim semasa hanya mempunyai 'beberapa minggu lagi penggambaran,' katanya.

'Saya rasa saya sudah bersedia untuk kembali ke kamera dengan beberapa wanita,' jelas Cynthia.

Baru-baru ini, alum bercakap mengenai Di Sebalik Tali Baldu Bersama David Yontef podcast, menangani beberapa bekas bintang bersamanya.

Mengenai tuntutan NeNe Leakes, Cynthia berkata adalah 'malang' untuk melihat bagaimana hubungan NeNe dengan Bravo 'telah berakhir.' Dia menyifatkan bekas rakan pelakonnya sebagai 'ciptaan Bravo,' dan dia mendakwa bahawa 'mereka bekerja dengan baik bersama selama bertahun-tahun.'

'Ia benar-benar menghancurkan hati saya untuk melihat di mana ia berada sekarang,' sambungnya. “Dia seperti rakan pertama saya dalam rancangan itu. Jadi saya telah melihat apa itu dan malangnya ia adalah di mana ia berada. Dan saya berharap mereka dapat mengatasinya, mengatasinya.”

Bintang itu mengakui, bagaimanapun, bahawa dia tidak 'tahu' jika hubungan antara Bravo dan NeNe boleh diperbaiki.

Cynthia kemudian mengimbas kembali perasaannya selepas meninggalkan persembahan. Dia menjelaskan bahawa 'sebahagian kecil' dari dirinya mula bertanya, 'Apakah sebenarnya bab seterusnya ini?' Dia juga mencadangkan untuk berfikir, 'Adakah kerjaya saya sudah berakhir... Adakah masa saya berlalu?'

Dia juga membincangkan dakwaan Kenya telah melepaskan gelaran 'penjahat.'

'Maksud saya penjahat atau tiada penjahat, Kenya akan sentiasa menjadi pembunuh berteduh,' kata Cynthia. “Dia tidak bersusah payah dengannya. Anda tahu, dia seronok dengannya. Ia adalah apa itu … Hidup [Real Housewives Ultimate] Lawatan Gadis , seperti saya hampir merasakan saya adalah penjahat dalam rancangan itu kerana saya menghadapi beberapa masalah dengan orang. Jadi perkara penjahat bukanlah semua perkara yang boleh dipecahkan.'

Dia kemudian mengakui bahawa masanya dengan Kenya padaRHUGTmengubah persahabatan mereka.

“Kami tidak berada di tempat kami dahulu. Saya doakan dia selamat,” katanya. “Persahabatan naik dan turun, begitulah adanya. Bagi saya, saya berada di ruang yang saya baik di mana kita berada... Dia menghantar mesej dari semasa ke semasa... Saya mendapat teks daripadanya tidak lama dahulu, sebenarnya. Saya rasa dia berada di sini mungkin merakam beberapa barangan untuk Bravo. Dan dia ingin tahu sama ada saya berada di bandar [tetapi] saya sebenarnya dalam perjalanan ke Miami.'

Ramai penonton tertanya-tanya bagaimana kedua-dua rakan itu akan berinteraksi apabila Cynthia kembali ke rangkaian. Adakah mereka akan mendamaikan - atau adakah kamera akan memburukkan lagi keadaan?