debu Danielle mendedahkan jika dia kembali ke Suri Rumah Sebenar New Jersey untuk musim baharu, kerana dia juga dituduh mengambil kesempatan besar tunangnya yang kaya raya , Oliver Maier .

Semalaman, Danielle membawanya Instagram halaman untuk mengesahkan dia akan kembali ke RHONJ untuk musim 10 .

Selepas salah seorang peminatnya bertanya sama ada dia akan kembali, Danielle membalas dengan ibu jari ke atas.

Danielle Staub Mengesahkan Kembali ke RHONJ

Satu laporan keluar baru-baru ini menyatakan penggambaran pada musim baru telah bermula minggu lepas, dan setiap suri rumah dari musim lepas akan kembali.Dalam berita Danielle yang lain, manakalaSuri Rumah Sebenar New Jerseybintang 4 Mac perkahwinan dibatalkan selepas percintaan angin puyuh dengan ahli perniagaan yang berpangkalan di New York, dia dan Oliver masih bersama dan kini, dia dituduh didakwa membiusnya untuk mengekalkannya di bawah kawalannya.

“Oliver mengalami sawan kira-kira seminggu yang lalu. Dia sebenarnya mempunyai sejarah sawan, dan rakan serta keluarga sangat mengambil berat tentang kesihatannya,” kata sumber Semua Tentang Teh pada 11 Mac. 'Danielle telah mengasingkan Oliver, dan tiada siapa yang benar-benar tahu di mana dia berada, atau bagaimana untuk mendapatkannya.'

Menurut laporan itu, Oliver didakwa seorang peminum alkohol dan rakan-rakannya percaya Danielle 'mungkin mengikat minumannya dengan pil untuk memastikan dia dalam keadaan berubah untuk mengekalkan kawalan penuh ke atasnya.'

Walaupun beberapa rakan Oliver telah cuba menghubunginya dalam beberapa minggu sejak dia didedahkan kepada Danielle , mereka dilaporkan telah menerima balasan mesej teks yang berbunyi lebih seperti 'kenyataan PR' dan apabila ia berkaitan dengan telefon dan e-melnya, Danielle didakwa telah mengambil kawalan sepenuhnya.

'Keluarga dan rakan Oliver telah menghantar mesej kepadanya, dan telah cuba menghubunginya. Mereka mengatakan jawapannya tidak seperti dia,” kata sumber itu.

Danielle juga dilaporkan mengawal kewangan Oliver dengan menggunakan kad kreditnya tanpa pengetahuannya.

“Beberapa pakej dari Sax Fifth Avenue dan gedung membeli-belah mewah lain telah dibeli baru-baru ini menggunakan kad kredit Oliver dan dihantar kepada Danielle. Nampaknya Danielle sedang berbelanja secara rahsia manakala Oliver tidak berupaya,” kongsi orang dalam.

“Seorang saudara yang prihatin sedang mempertimbangkan untuk memfailkan laporan polis berdasarkan masa lalu Danielle yang ganas. Semua orang sangat bimbang tentang kesejahteraan Oliver,” tambah sumber itu.

Laporan ini datang hanya beberapa hari selepas Danielle menyiarkan video yang mengganggu Oliver di Kisah Instagramnya dia kelihatan dibius .

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com, Instagram