Berita tentang Shannon dan milik David Beador perceraian datang sebagai satu kejutan dan bukan kejutan dalam lebih daripada satu cara. Tidak terkejut kerana ramai yang dapat melihat betapa mengerikannya perkahwinan mereka, tetapi masih terkejut kerana mereka kelihatan seperti salah satu pasangan yang telah menerima nasib mereka dan berpuas hati dengan kekal dalam perkahwinan yang sengsara sepanjang hayat mereka.

Beberapa hari selepas itu Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Shannon mengumumkan dia dan David telah terpisah, laporan baru hari ini kini menyatakan bahawa David sudah melihat wanita lain! Whoa.

Radar Dalam Talian melaporkan eksekutif pembinaan berusia 53 tahun, yang telah berpindah dari rumah perkahwinan yang dikongsinya dengan Shannon dan tiga anak perempuan mereka, sedang menikmati kebebasan barunya.

'David tinggal di sebuah kondo sewa, dan sedang berusaha menyelesaikan masalah kewangan dengan Shannon supaya perceraian mereka tidak menjadi sangat kucar-kacir di mahkamah,' sumber yang rapat dengan Shannon, 53, mendedahkan. 'Dia tidak cuba berahsia lagi, dan dia telah berkencan secara terbuka dengan wanita lain sejak dia dan Shannon secara rasmi berpisah beberapa minggu lalu.'

Memang Shannon mengesahkan mereka sebenarnya berpisah lebih kurang sebulan lalu, selepas 17 tahun perkahwinan. Hubungan sulit David dari 2015 juga memainkan peranan dalam isu rumah tangga pasangan itu kerana walaupun menjalani terapi, Shannon tidak dapat melepasinya.Sementara itu, lebih banyak berita tersebar tentang betapa buruknya perkara yang dialami Shannon dan David dalam perkahwinan mereka.

DAN! Berita melaporkan bahawa Shannonlah yang mengusir David dari rumah perkahwinan mereka walaupun dia hanya melakukannya sebaik sahaja dia menyedari David mahu keluar dari perkahwinan itu.

“Ini adalah perkahwinan yang menyedihkan bagi Shannon untuk masa yang lama. David mahu keluar. Shannon tidak tahan lagi dan telah memutuskan bahawa ini adalah yang terbaik untuk kanak-kanak dan kesihatannya,” dedah orang dalam yang rapat dengan Shannon. 'Shannon sangat kecewa dan cuba melakukan segala cara yang mungkin untuk mengekalkannya demi anak-anaknya.'

Perkara yang baik untuk Shannon bahawa rakan pelakon dan rakannya Hakim Tamra telah berada di sana untuknya semasa masa sukar ini.

“Tamra telah banyak menghiburkannya,” kata sumber itu “dan dia telah bersandar padanya. Bintang-bintangnya sama sekali tidak terkejut dengan berita itu, dan ia akan menjadi jalan cerita yang besar dalam perjumpaan itu.”

Sementara itu Shannon terus mempamerkan dirinya penurunan berat badan baru-baru ini semasa dia berkongsi gambar baharu ini di laman Instagramnya. Baik untuk dia!

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shannon Storms Beador (@shannonbeador)

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DAVID MUNGKIN SUDAH MELIHAT WANITA LAIN?