Denise Richards membidik sepasang dia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bersama bintang semasa wawancara baru-baru ini di Radio Andy.

Sambil berbual dengan Bruce Bozzi , yang tambahan terbaru rancangan membuka tentang siri realiti TV Bravo yang palsu.

“Saya mahu menjadi diri saya sendiri kerana... seperti yang saya katakan, saya tidak menganggap ini sebagai pekerjaan. Ia menjadi diri saya sendiri dalam kumpulan wanita ini dan disepadukan dengan dunia dan dinamik itu. Saya tidak cuba berpura-pura menjadi watak yang saya lakonkan,” Denise beritahu Bruce semasa penampilannya di Sirius XMMakan tengah hari bersama Brucepada 28 Mac.

Bagi pelakon yang lain, Denise berkata terdapat 'sepasang' bintang lainSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsyang bertindak jauh berbeza di luar kamera tetapi dia tidak akan memberitahu siapa.

'Ada pasangan, saya akan menutup mulut saya [tentang] siapa, yang sedikit berbeza di luar kamera dan di dalam kamera,' katanya. 'Bukannya mereka tidak baik, tetapi mereka bukan diri mereka sendiri. Terdapat sedikit dinding dan saya fikir akan ada perkara yang akan dikatakan jika ia adalah kehidupan sebenar.'Menurut Denise, 48, dia terkejut dengan gelagat dalam kamera yang tidak disebutkan namanya selepas bertemu mereka di luar kamera.

'Sesetengah daripada mereka saya telah bercakap dengan di luar kamera dan kemudian apabila saya melihat mereka di kamera, saya tidak menjangkakan perkara tertentu,' katanya.

Sebelum menyertai barisan pelakon RHOBH, Denise menghubungi bekas suaminya Charlie Sheen , bapa kepada dua anak perempuan sulungnya, Sam yang berusia 15 tahun dan Lola yang berusia 13 tahun, untuk memintanya pendapat beliau tentang peranan yang berpotensi.

'Sebagai pelakon dalam perniagaan ini, saya menghormati pendapatnya,' Denise didedahkan . 'Jadi saya berkata, 'Apa pendapat anda?' Dan dia berkata, 'Saya fikir ia boleh menjadi sangat keren.''

Walaupun begitu, Denise memberitahu Bruce bahawa walaupun Charlie berkata, 'Saya fikir ini adalah perkara paling bodoh yang pernah anda lakukan,' dia masih akan melakukan persembahan itu.

'Tetapi adalah menarik untuk mendapatkan sisi beliau kerana saya sangat menghormatinya sebagai bapa dan juga berada dalam perniagaan ini selama bertahun-tahun seperti yang dia lakukan,' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Pelakon Foto: Joe Seer/Shutterstock.com, Bravo TV

BERITAHU KAMI – ANDA FIKIR SIAPA YANG DENISE RUJUK?