Charlie Sheen mempunyai dinafikan menala ke episod baharu daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pada masa lalu, tetapi menurut bekas isterinya, Denise Richards , dia memang nampak satu adegan tertentu yang membuatkan dia kecewa.

Semasa temu bual pada Heather McDonald podcast itu, Juicy Scoop , Denise membuka tentang isu utama Charlie dengan rancangan itu. Kemudian dia membincangkan perceraian mereka , sebab dia sebelum ini menolak peranan dalam rancangan itu, dan sebab sebenar pelakon RHOBH kecewa dengan Camille Grammer atas komen dia tentang Lisa Vanderpump melangkau perkahwinannya.

'Dia tidak gembira dengan saya,' kata Denise, menjelaskan bahawa Charlie kecewa dengannya kerana menyebut dalam rancangan itu bahawa dia pernah membawa pelacur untuk sambutan Kesyukuran mereka. 'Saya mungkin tidak sepatutnya mengatakannya, tetapi apa pun, saya lakukan. Saya tidak fikir ia adalah perkara yang besar kerana dia sangat terbuka dan jujur ​​tentang bahagian hidupnya.”

Denise dan Charlie berkahwin pada 2002. Pada 2005, semasa mengandung anak kedua mereka, Lola, kini 14, Denise memfailkan perceraian. Pasangan itu juga berkongsi anak perempuan Sam yang berusia 15 tahun.

'Saya rasa perkara berubah semasa [perkahwinan] kami... Saya mahu kekal berkahwin tetapi beberapa perkara berlaku semasa saya hamil dan saya bercerai,' Denise memberitahu Heather tentang perpisahan mereka.“Ia sememangnya tidak mudah [memfailkan perceraian semasa hamil]… Saya tidak menyedari pada masa itu bahawa ia akan menjadi umum seperti yang jelas. Dan ia sukar. Ia memalukan,” sambungnya. 'Anda tidak mahu perkara di luar sana tentang kehidupan peribadi anda dan mempunyai dua bayi, juga ibu saya sangat sakit... Ia pastinya masa yang sangat sukar.'

Juga semasa wawancaranya, Denise mengakui bahawa walaupun drama yang mengelilingi Camille dan dia Temu bual majalah ORANG tentang Lisa ponteng perkahwinannya, dia tidak pernah membaca artikel itu. Dia kemudian menjelaskan mengapa pelakon itu sangat kecewa dengan Camille kerana memuji Lisa walaupun hakikatnya Lisa tidak hadir ketika Camille berjalan di lorong .

'Bagi kebanyakan mereka yang membuat persiapan untuk anak-anak mereka, menukar kewajipan kerja untuk berada di sana untuk perkahwinannya dan menyokongnya, mereka berasa diremehkan oleh itu, itu sahaja,' katanya.

Manakala Denise tidak ditambah secara rasmi kepadaRHOBApelakon sehingga musim panas lalu, itu bukan kali pertama dia ditanya.

'Saya didekati pada tahun-tahun lalu di mana saya fikir ia bukan masa terbaik untuk saya kerana dalam membuat persembahan, saya mahu benar-benar jujur ​​dan terdapat banyak perkara yang berlaku secara terbuka dan peribadi,' jelasnya, sambil menambah bahawa walaupun ia bukan musim pertama rancangan itu, dia tidak dapat mengingati musim yang mana.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan kini disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, Agensi Foto Featureflash/Shutterstock.com