Denise Richards terbuka tentang peranan barunya pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills semasa wawancara baru-baru ini dengan Brandi Glanville pada podcastnya, Brandi Glanville Tidak Ditapis .

Menjelang pergaduhan di skrin dengan bintang bersama, yang dia dakwa 'tidak sahih,' Denise mengakui memikirkan siri ini adalah skrip sebelum dihidangkan Lisa Vanderpump 's sangat diperlukan Puppy Gate permohonan maaf dan Potensi kembali Brandi ke persembahan .

“Saya fikir ia adalah skrip. Itu yang kelakar. Saya benar-benar melakukannya kerana, sebagai peminat rancangan itu, menontonnya selama sembilan musim, saya fikir, 'Oh, ia mesti ditulis dengan lembut,'' Denise mengaku . 'Ada masanya pada awal musim apabila terdapat beberapa pergaduhan di mana saya akan berkata, 'Adakah sesiapa yang menetapkan ini?''

Selepas menyelesaikan produksi pada musim pertama rancangannya awal tahun ini, Denise tidak sabar-sabar ke rakaman reunion dan berkata dia 'sangat ingin tahu' untuk melihat sama ada Lisa akan muncul .

'Saya fikir dia menunjukkan tetapi saya tidak fikir dia akan tinggal di sana sepanjang masa,' jelasnya. 'Saya fikir dia akan datang dan apabila dia selesai, dia sudah selesai.'Walaupun majoriti separuh pertama RHOBH telah berpangkalan di sekitar Puppy Gate dan orang di belakang a bocor cerita Radar Online kira-kira Dorit Kemsley , Denise berkata dia menghadapi masalah mengikuti garis plot.

“Apabila saya masuk, saya hanya membuat penggambaran beberapa hari dan kemudian saya berada di Bahamas. Saya tidak tahu apa yang berlaku. Saya sangat keliru,” jelasnya.

Menurut Denise, dia sangat seronok mengenali Lisa pada permulaan musim kesembilan dan berkata dia ingin melihatnya kembali ke penggambaran, seperti yang diharapkan oleh peminatnya. Walaupun begitu, dia tidak suka melihat pelakon itu dituduh 'cuba menjatuhkannya' dan meluahkan rasa sedih cara persahabatannya dengan Kyle Richards sampai ke penghujungnya.

Denise juga mencadangkan dia memihak kepada Kyle dan pelakon lain dan menggalakkan Lisa untuk bercakap tentang kemungkinan penglibatan pekerjanya dengan cerita yang bocor itu. Walaupun Denise berkata kemungkinan Lisa tidak berada di sebalik cerita yang bocor itu, dia juga berkata berharap untuk melihat permohonan maaf daripada restoran itu.

'Dia boleh berkata, 'Saya berasa ngeri untuk itu. Saya tidak melakukannya secara peribadi tetapi seseorang [yang sesuai untuk saya] mungkin mengatakannya kepada orang yang salah,'' tawar Denise.

'Jika ia tidak benar, bincangkan!' tambahnya.

Denise kemudiannya menangani laporan a kemungkinan keluar dari Lisa , menjelaskan bahawa ia akan menjadi agak 'ganjil' untuk melihat dia kembali ke rancangan untuk musim 10 sekarang kerana dia terasing daripada pelakon. Bagi pengganti yang berpotensi, Denise berkata dia 'mendesak' agar Brandi dibawa kembali ke rancangan itu dalam peranan sepenuh masa selepas penampilan tetamu musim sembilan.

“Peminat sangat teruja melihat anda akan muncul. Ia tinggal beberapa episod lagi dan saya rasa ia akan menyeronokkan untuk dilihat oleh orang ramai dan mereka sangat teruja untuk melihat anda,” kata Denise kepada Brandi mengenai penampilannya yang akan datang. 'Sebaik sahaja orang melihat kami bersama, mereka sangat teruja.'

Bagi pelakon bersama Denise yang mana dituduh palsu , kehormatan itu adalah milik Camille Grammer . Walaupun Denise mengakui bahawa Camille tidak mempunyai tulang yang teruk dalam badannya, dia mencadangkan bahawa banyak telatah musim sembilannya adalah mengelirukan dan palsu.

'Saya terkejut dengan beberapa perkara yang dia katakan. Dia telah melalui banyak perkara secara terbuka, mengapa anda mengatakan perkara tertentu tentang rakan anda secara terbuka?' Denise tertanya-tanya. 'Ia tidak konsisten.'

'Dia sangat berbeza [pada kamera],' tambah Denise. “Saya tidak berpuas hati dengan [Camille].”

Walaupun Denise mengatakan bahawa dia kebanyakannya santai, peminat melihat momen luar biasa daripadanya apabila dia menjerit kepada Camille dan semasa berbual dengan Brandi, Denise berkata dia tidak akan teragak-agak untuk mempertahankan dirinya atau rakannya jika seseorang menyerang. mereka.

'Saya sangat setia dan saya akan berjuang untuk cinta dan orang yang ada dalam hidup saya yang saya sayangi,' jelasnya.

Juga semasa temu bualnya dengan Brandi, Denise membuka tentang bahagian yang paling sukar dalam peranan realitinya, menyatakan bahawa apabila ia berkaitan dengan penggambaran, perjalanan pelakon adalah yang paling sukar.

'Sebaik sahaja anda muncul, sebelum lapangan terbang, anda mempunyai mikrofon dan mereka merakam anda dan hampir 24/7,' kongsinya. 'Ia banyak.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Pelakon Foto: Joe Seer/Shutterstock.com, Bravo TV