Denise Richards muncul pada Heather McDonald podcast pada hari Selasa. Di sana, dia membuka tentang kelakuannya yang 'tidak wajar'. Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama Camille Grammer dan pemergian bekas bintang bersamanya baru-baru ini, Lisa Vanderpump .

Sebelum berkongsi pendapatnya berakhirnya larian sembilan musim Lisa , Denise menangani komen Camille tentang rumah sewanya dan menyelarnya kerana membangkitkan kesusahan kewangan sedang dihadapi Dorit Kemsley pada kamera.

'Saya baru sahaja menjual rumah saya dan Aaron dan saya mahu memikirkan di mana kami mahu tinggal,' jelas Denise kepada Heather padanya. Juicy Scooppodcast dia dan Aaron Phypers keputusan untuk menyewa rumah di Malibu, California. “Sebenarnya sewa adalah lebih daripada gadai janji saya. Saya seperti siapa yang peduli.”

Selepas kehilangan rumah miliknya di Malibu kepada Kebakaran Woolsey di Los Angeles pada November tahun lalu, Camille meremehkan menyebut bahawa Denise, yang seluruh keluarganya telah dipindahkan, telah 'menyewa' rumah yang dia tidak dapat pergi.

“Ia benar-benar biadap apabila dia membuat komen itu tetapi apa pun. Ramai orang menyewa,” kata Denise. 'Saya tidak pernah menyembunyikan fakta.'Juga kurang ajar adalah hakikat bahawa Camille dibesarkan Isu wang Dorit semasa makan malam berkumpulan dengan pelakon, yang Dorit dakwa dia lakukan untuk memalukannya.

“Pada majlis makan malam itu, saya fikir ia sepatutnya kekal [mengenai topik] dan bukannya membangkitkan perkara yang tiada kaitan dengan mana-mana perkara itu. Itulah sebabnya saya tidak faham mengapa dia datang ke Dorit. Apa kaitan kewangannya dengan mereka menyebut perkahwinannya?” Denise tertanya-tanya.

“Ia berada di luar padang kiri. Sebab itu saya tidak faham,” sambungnya. “Dari mana datangnya ini? Ia tidak sesuai. Ia tidak sepatutnya dibincangkan di meja dengan kita semua. Dan ia tidak ada kena mengena dengan apa yang mereka bincangkan.”

Mengenai pemergian Lisa, Denise berkata dia memahami keputusan Lisa untuk pergi, tetapi dia juga berkata bahawa dia tetap berharap bahawa Lisa dan Kyle Richards akhirnya akan mendamaikan persahabatan mereka .

'Saya fikir sukar untuk berada di rancangan itu jika anda tidak mempunyai rakan dalam rancangan itu, walaupun saya fikir dia dan Kyle akan dapat membaiki [persahabatan mereka],' katanya. 'Saya fikir dia telah melalui begitu banyak secara peribadi dan dia mempunyai persembahan lain, dia telah melakukannyaPeraturan Vanderpumpdan semua itu.”

The tiga bahagianSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan bermula malam ini, Selasa, 16 Julai jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Niviere David/ABACA/INSTARimages.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com