Kredit: Shutterstock/DFree

Flip atau Flop 's Christina haack dan bekas suaminya, Semut Sebaliknya , akhirnya mencapai persetujuan hak penjagaan berhubung anak lelaki mereka yang berusia tiga tahun, Hudson, dan mereka dapat melepaskan perbicaraan berikutan perbicaraan yang tidak disengajakan. pengumuman cerai kembali pada September 2020.

Christina mengesahkan kepada DAN! Berita bahawa perjanjian memang telah dipersetujui oleh dia dan Ant. Dan menurut dokumen mahkamah yang diperolehi oleh rangkaian itu, ibu bapa akan 'terus mempunyai hak jagaan fizikal bersama sah dan bersama' ke atas Hudson. Bekas pasangan itu juga sudah mempunyai jadual percutian yang ditetapkan mengikut perjanjian.

Hudson akan menghabiskan 23 Disember hingga Hari Krismas pada tahun-tahun ganjil bersama bapanya, Ant. Christina akan mendapat tempoh yang sama pada tahun genap. Dokumen mahkamah juga mendedahkan bahawa corak itu juga akan berkuat kuasa untuk cuti Ahad Paskah dan Keempat Julai. Anak lelaki mereka akan menghabiskan Paskah dengan Ant selama bertahun-tahun genap dan Christina pada tahun-tahun ganjil, dan sebaliknya untuk Keempat Julai.

Perjanjian itu pada asalnya dibuat oleh pasukan undang-undang Christina, tetapi ia dipersetujui oleh peguam Ant juga.

Walaupun Ant mahupun wakilnya tidak mengulas mengenai perjanjian baharu itu, peguam Ant, Steven G. Hittelman, bercakap mengenai perkara itu, dengan menyatakan, 'Saya kecewa ia mengambil masa enam bulan, tetapi En. Anstead teruja dengan keputusan itu dan menganggap ia telah ditutup.'Sejak mengumumkan perceraian mereka, kedua-dua Christina dan Ant telah meletakkan tumpuan utama mereka pada kesejahteraan Hudson.

'Kami bersyukur antara satu sama lain dan seperti biasa, anak-anak kami akan tetap menjadi keutamaan kami,' tulis Christina sebelum ini di Instagram. 'Kami menghargai sokongan anda dan meminta privasi untuk kami dan keluarga kami semasa kami mengemudi masa depan.'

Christina sejak itu teruskan dengan suami barunya, Josh Dewan , dan Ant juga telah memasuki yang baharu perhubungan dengan pelakon yang memenangi Oscar Renee Zellweger .

Christina juga bergerak ke atas secara profesional juga. Pada 29 November, dia menggunakan Instagram untuk mengusik siri HGTV baharunya,Christina di Negara, yang akan memberikan peminat gambaran sekilas tentang Christina mengembangkan perniagaan reka bentuknya yang berjaya di luar bandar Tennessee.

'Saya telah jatuh cinta dengan Tennessee, dan ia benar-benar menjadi rumah kami yang jauh dari rumah,' tulisnya. “Kami menikmati semua faedah kehidupan desa—orang yang mesra, udara bersih, alam semula jadi dan langit malam yang cerah. Mempunyai peluang untuk mengembangkan perniagaan reka bentuk saya di sini dan di California adalah impian yang menjadi kenyataan.”