Andy Cohen sedang memecahkan kesunyian tentang Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Joe Hakim kes pengusiran dan sama ada dia telah menandatangani petisyen itu bermula oleh Sudah Hakim untuk menjaga bapanya di Amerika Syarikat.

Semasa Anugerah Media GLAAD pada malam Sabtu, Andy ditanya sama ada dia fikir Joe akan dihantar pulang.

“Saya tidak tahu. Saya harap tidak,” jawab Andy Kami Mingguan , sambil menambah bahawa dia melakukan peranannya dalam mengekalkan Joe bersama keluarganya. 'Saya telah menandatangani petisyen itu.'

Joe adalah dibebaskan dari penjara kembali pada bulan Mac dan telah masuk jagaan ICE sejak itu, menunggu untuk melihat sama ada dia akan dihantar pulang. Dia menjalani hukuman penjara 41 bulan kerana penipuan mel, wayar dan cukai, dan rayuan pertamanya untuk tinggal di negara itu telah dinafikan bulan lepas. Keluarga Joe, bagaimanapun, melakukan segala yang mereka boleh untuk memastikan dia pulang.

Gia mengemukakan beberapa perkara yang sah dalam petisyennya, mendedahkan bahawa kesalahan Joe adalah bukan kekerasan dan dia tidak menimbulkan ancaman kepada orang dalam masyarakat. Dia juga mendedahkan bahawa dia membayar balik setiap sen pengembaliannya dan menghabiskan masanya. Buat masa ini, petisyen itu telah mencapai lebih separuh daripada matlamatnya untuk mendapatkan 150,000 tandatangan. Pada masa ini, ia hampir 87,000 tandatangan.Satu laporan keluar minggu lepas menyatakan Rumah Putih adalah tidak mengambil kira memberi Joe pengampunan.

Teresa Giudice kakak ipar, Melissa Gorga , juga baru-baru ini memberitahu Cara hidup tentang keadaan fikiran Teresa semasa, mendedahkan bahawa dia tertekan atas keseluruhan situasi.

'Sejujurnya dia tertekan. Saya rasa ada banyak keputusan yang sedang dibuat sekarang,” kata Melissa. 'Saya rasa dia ada di mana-mana dan dia keliru, dan semoga kita mendapat jawapan muktamad tidak lama lagi.'

Malah Melissa mendedahkan bahawa dia kecewa dengan keadaan itu, kerana ia memberi kesan kepada semua orang yang mencintai Teresa dan Joe.

'Saya kecewa. Malangnya, saya tidak tahu bagaimana ia akan berlaku. Ia tidak kelihatan baik, tetapi kita akan lihat,' tambahnya.

Teresa dan Joe sedang menunggu keputusan muktamad sama ada dia boleh tinggal di negara itu.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com, Instarimages