akan Billie Lee dipaparkan pada musim kelapan akan datang daripada Peraturan Vanderpump ?

Semasa temu bual baharu, bekas pelayan restoran SUR itu bercakap dalam tweet yang dikongsi oleh bintangnya, Jax Taylor , yang mendakwa minggu lalu bahawa dia tidak menjemputnya ke rumahnya dan Brittany Cartwright 's perkahwinan kerana dia 'tidak lagi' muncul dalam siri realiti TV Bravo .

'Sejujurnya, saya rasa seperti ada sedikit kebenaran untuknya hanya kerana saya mempunyai peluang hebat yang berlaku dengan saya sekarang,' jelas Billie kepada Cara hidup pada 10 Julai. “Dan, juga, saya hanya diperlukan dalam komuniti trans sebagai aktivis. Jadi saya tidak banyak penggambaran.'

Walaupun Billie tidak lagi bekerja sepenuh masa di SUR, dia baru-baru ini menganjurkan acara makan tengah hari khas di restoran itu.

“Saya masih sebahagian daripada persembahan itu. Saya baru sahaja menganjurkan makan tengah hari dengan Billie di SUR. Tetapi secara jujur, ia bukan keutamaan saya. SUR bukan keutamaan saya lagi,” kongsinya. 'Dan itu hanya kerana saya memberi tumpuan kepada komuniti saya dan saya mempunyai peluang luar biasa yang datang kepada saya dan banyak peluang itu telah menarik saya ke arah yang berbeza.''Tetapi, setakat ini, saya masih di sana dan setakat ini, saya masih menjalani penggambaran,' sambungnya.

Sebelum majlis perkahwinannya pada 29 Jun, seorang peminat bertanya kepada Jax sama ada Billie akan menghadiri acara itu. Sebagai tindak balas, Jax memberitahu peminat dia 'menjemput setiap orang gay kecuali Billie,' yang serta-merta mendorong peminat untuk menjelaskan kepada Jax bahawa Billie bukan gay .

'Itu bagus, saya tidak menjemputnya tidak ada kaitan dengan seksualitinya. Kami bukan kawan,” jawab Jax dalam tweetnya yang dipadam sejak itu. 'Dia tidak lagi bekerja di [SUR] dan tidak lagi dalam rancangan kami. Saya telah bercakap dengannya mungkin 4 kali secara peribadi dalam hidup saya. Saya doakan yang terbaik untuk dia di masa hadapan.”

Peraturan Vanderpumpmusim lapan dijangka mula disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Startraksphoto.com