Peraturan Vanderpump bintang Billie Lee memecahkan kesunyian selepas pelakon bersamanya, Jax Taylor , mendakwa bahawa dia tidak lagi membuat penggambaran rancangan Bravo.

Semuanya bermula apabila Jax menerangkan dengan siapa dia telah menjemput ke majlis perkahwinannya yang akan datang Brittany Cartwright. Dia menegaskan bahawa dia tidak menjemput Billie. Dia kemudian membuat susulan dengan tweet lain di mana dia menyebut bahawa Billie tidak lagi bekerja di SUR dan oleh itu tidak akan muncul lagi diPeraturan Vanderpump.

'Itu bagus, saya tidak menjemputnya tidak ada kaitan dengan seksualitinya. Kami bukan kawan,” tweet Jax pada 13 Jun. “Dia tidak lagi bekerja di sur dan tidak lagi dalam rancangan kami. Saya telah bercakap dengannya mungkin 4 kali secara peribadi dalam hidup saya. Saya doakan yang terbaik untuk dia di masa hadapan.”

Walaupun Jax, 39, telah memadamkan tweetnya, seseorang menangkap tangkapan skrin dan berkongsinya di a Reddit daripada halaman.

Jax Taylor mendakwa Billie Lee tidak lagi mengikut Peraturan VanderpumpBerikutan tweet Jax, Billie mengambil halaman Instagramnya untuk berkongsi petikan samar. Bagaimanapun, dia tidak menyatakan statusnya di rancangan Bravo.

“Percayalah kawan. Anda layak,' tulis Billie dalam kapsyen pada siarannya, yang termasuk petikan: 'Saya akan kekal fokus pada matlamat saya. Walaupun saya mengalami kesukaran, saya tidak akan berputus asa. Saya tahu kejayaan datang dengan konsisten. Saya tahu bahawa saya akan berjaya. Keadaan akan menjadi lebih baik. Tiada masalah atau cabaran akan menghalang saya. Semua yang saya layak akan datang kepada saya.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Billie Lee (@itsmebillielee)

Dakwaan Jax agak mengejutkan kerana Billie melakukan temu bual beberapa minggu lalu di mana dia berkongsi bahawa dia masih bekerja di SUR .

Bravo masih belum mengesahkan atau menafikan komen Jax bahawa Billie tidak menjalani penggambaranPeraturan Vanderpump.Krew memulakan penggambaran musim terbaru pada bulan Mei.

Jika Billie benar-benar selesai denganPeraturan Vanderpump, ia tidak akan mengejutkan. Baru bulan lepas, dia memanggil persembahan kerana kekurangan kepelbagaian dan tidak membenarkan dia bercakap untuk tempoh yang bermakna semasa baru-baru ini perjumpaan semula .

Foto Kredit: Sara De Boer/startraksphoto.com, ZUMA Press, Inc/Alamy Stock Photo