Mempunyai Tambah Dada terperangkap dalam pembohongan? Dan bukan sebarang pembohongan tetapi yang agak besar tentang diganggu secara seksual?

Itu nampaknya berlaku hari ini untuk Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang berikutan tweet terbaru yang dibuatnya.

Pertama, Lisa tweeted menjawab soalan yang menanyakan cara melindungi kanak-kanak daripada gangguan seksual sambil mengucapkan terima kasih kepada wanita yang telah tampil ke hadapan. Seorang peminat kemudian bertanya kepadanya sama ada dia pernah melaporkan gangguan seksual, sambil menambah bahawa dia adalah sebahagian daripada masalah jika dia tidak pernah melaporkannya.

Lisa menjawab peminat: “Saya antara yang bertuah. Saya tidak pernah berada dalam kedudukan itu.”

Tweet payudara LisaJawapan Lisa jelas menyatakan dia tidak pernah diganggu secara seksual. Isu dengan ini bagaimanapun ialah Lisa melakukan temu bual pada tahun 2010 di mana dia mendedahkan dia diganggu secara seksual sebagai pelakon berusia 24 tahun di Hollywood dan kehilangan pekerjaan kerana keengganannya untuk mengambil bahagian dalam pemutus sofa.

'Saya kehilangan peranan dalam siri TV BIG kerana saya tidak akan membongkok kerusi di pejabat penerbit untuk 'hanya sekejap.'' dedah Lisa pada tahun 2010 temuduga . ''Tarik seluar dalam anda ke bawah dan bengkok dan peranannya adalah milik anda' dia berkata kepada saya.'

The Huffington Post juga bertudung cerita dulu dengan tajuk, “ Kisah Seram Pelamin Casting Lisa Rinna .”

Lisa tidak berakhir di situ kerana dia juga memberitahu penemuduga Rob Shuter bahawa dia terserempak dengan penerbit beberapa tahun kemudian di atas permaidani merah dan berhadapan dengannya. 'Saya kenal semua orang di bandar ini,' katanya kepadanya, 'dan jika anda pernah melakukan apa yang anda lakukan kepada saya lagi kepada orang lain, saya akan memberitahu semua orang rahsia kotor anda.'

Berdasarkan bukti kukuh, sama ada Lisa berbohong dahulu atau dia berbohong sekarang. Atau mungkin dia terlupa dia pernah diganggu secara seksual pada masa lalu. Walaupun seseorang mesti tertanya-tanya bagaimana dia boleh melupakan kisah yang serius dan jelas yang dia ceritakan hanya tujuh tahun lalu. Lisa masih belum mengulas mengenai percanggahan dengan komennya.

Kredit kepada AllAboutTheTea blog untuk pertama kali melaporkan ini.

Kredit Foto: Bravo

BERITAHU KAMI – FIKIR? ADAKAH LISA BERBOHONG ATAU LUPA?