Meghan King Edmonds ‘suami, Jim Edmonds , sedang menjawab dakwaan kafir.

Pada hari Khamis, selepas mesej teks dan gambar bogel yang didakwa dihantar antara Jim dan wanita lain dibocorkan, bintang besbol itu menangani dakwaan telah menipu yang dahulu Suri Rumah Sebenar Orange County bintang.

“Malangnya, saya mempunyai kesilapan dalam penghakiman. Saya terlibat dalam perbualan yang tidak sesuai dengan orang ini, 'kata Jim Kami Mingguan dalam satu kenyataan. “Tidak pernah wujud sebarang jenis hubungan atau hubungan fizikal. langsung tiada. Ini adalah seseorang yang cuba mengaut keuntungan dari nama saya. Saya sedar dia telah melakukan ini kepada orang lain pada masa lalu.

“Jelas sekali, saya membuat keputusan yang sangat buruk untuk mendedahkan diri saya dan keluarga saya kepada orang jenis ini. Untuk ini, saya benar-benar minta maaf dan memohon ampun daripada isteri saya,” sambungnya. “Saya marah dengan niat untuk merosakkan keluarga saya dan berhasrat untuk mengambil tindakan undang-undang. Kami tidak pernah mengalami sebarang masalah dalam perkahwinan kami. Peguam saya memiliki dokumen di mana orang ini telah mengaku mengada-adakan sebahagian besar 'ceritanya'.'

Walaupun Jim berkata dia, 'tidak pernah mempunyai apa-apa jenis hubungan fizikal di luar perkahwinan saya dengan dia atau orang lain,' mesej teks eksplisit yang dikongsi oleh Semua Tentang Teh agak mengejutkan. Mereka juga memasukkan video Jim melancap.Menurut All About the Tea, video yang dihantar Jim kepada 'puan besbol' yang didakwanya, Jenn, telah dihantar pada hari yang sama Meghan bersalin kepada kembar mereka yang berumur satu tahun, Hayes dan Hart . Mengenai permulaan hubungan mereka, Jim dan Jenn dilaporkan tidur bersama manakala Jim berkahwin dengan isteri kedua Allison Jayne Raski , dengan siapa dia berkongsi dua orang anak. Dia dan Jenn berhubung semula pada Mac tahun lalu, ketika Meghan mengandung anak kembar mereka .

Sumber memberitahu laman web itu bahawa Jim didakwa menghantar Mesej Langsung kepada Jenn di Instagram pada Mac 2018. Selepas itu, sumber itu berkata, “mereka pergi beberapa tarikh dan mula bercinta pada Mei (2018). Mereka akan bertemu di hotel semasa dia dalam perjalanan menjalankan tugas penyiarannya. Jenn akan terbang ke bandar tempat Jim bekerja dan tinggal bersamanya.”

Semasa mereka didakwa bersama, Jim cuba merahsiakan komunikasinya dengan Jenn dengan memintanya menandatangani perjanjian tanpa pendedahan. Walau bagaimanapun, Meghan, yang juga berkongsi Aspen berusia dua tahun dengan Jim, akhirnya menemui mesej mereka dan berhadapan dengan calon perempuan simpanan suaminya melalui telefon.

Pada Oktober 2018, Meghan membayangkan masalah rumah tangga apabila dia memberitahu pembaca dia dan Jim sedang bercuti kerana 'perkahwinan mereka memerlukannya.'

“[Kami] menjadi leka dalam hidup kami dan saling memandang remeh. … Kami memerlukan bersinar dan mengilap. Kami memerlukan AS kembali ... dan bahagian yang menyedihkan ialah kami tidak pernah menyedari 'kami' hilang,' tulisnya.

Meghan dan Jim telah berkahwin sejak 2014.

Kredit Foto: Instagram