Mempunyai Pesona Selatan kehilangan penonton kerana Thomas Ravenel ketiadaan?

Walaupun terdapat persoalan tentang bagaimana persembahan itu akan berlangsung tanpa Thomas dalam campuran lagi, minggu lepas tayangan perdana musim enam sebenarnya menerima penarafan yang lebih tinggi daripada musim sebelumnya.

Dalam laporan yang dikongsi oleh TV oleh Nombor , telah didedahkan bahawa tayangan perdana musim enamPesona Selatantelah dilihat oleh 1.25 juta penonton dan menangkap 0.5 pada dewasa 18-49, yang meningkat daripada 0.4 yang diterima untuk tayangan perdana musim lima.

Apabila memperkatakan jumlah penonton, tayangan perdana musim enam telah dilihat oleh lebih 100,000 lebih penonton berbanding 1.14 juta orang yang menonton tayangan perdana musim lalu.

SebagaiPesona Selatanpeminat akan ingat, Thomas pergi peranannya dalam rancangan itu selepas beberapa wanita , termasuk bekas pengasuhnya, menuduhnya melakukan serangan seksual .Selepas Thomas keluar, dia memfailkan a tuntutan mahkamah terhadap Bravo TV dan penerbit rancangan itu di tengah-tengah perebutan hak penjagaannya dengan Kathryn Dennis di mana dia menuduh kakitangan rangkaian itu menggalakkan bekas teman wanitanya untuk failkan hak penjagaan penuh anak-anak mereka dan menuntut mereka mengelak daripada menyiarkan sebarang perbincangan tentang pertempuran hak penjagaan mereka pada episod rancangan akan datang.

Walaupun Thomas tidak akan dilihat pada mana-mana episod lanjut siri ini, bekas teman wanitanya yang lain, Ashley Jacobs , lakukan adegan filem untuk musim enam bulan lalu sebelum ini bergerak ke belakang ke Santa Barbara, California.

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Bravo TV, Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com