Patricia Altschul baru sahaja mencetuskan khabar angin perhubungan utama di Instagram.

Selepas seorang peminat mencadangkan Pesona Selatan anak lelaki ahli pelakon, Whitney Sudler-Smith , diam-diam berada di dalam 'almari,' Patricia membalas tembakan ke arah peminat yang mencurigakan dengan mencadangkan itu Suri Rumah Sebenar New York City bintang Sonja Morgan boleh mengesahkan bahawa Whitney pastinya bukan gay.

'Dia bukan gay..tanya Sonja,' kata Patricia kepada peminat di bahagian komen gambar yang dikongsi oleh Sonja sendiri dan Patricia menghadiri Pride Parade di New York City pada hujung minggu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Comments By Bravo (@commentsbybravo)

Walaupun peminat di Instagram seolah-olah yakin bahawa Whitney menyembunyikan rahsia berkaitan keutamaan seksualnya, pertemuan masa lalunya denganPesona Selatanbintang bersama Kathryn Dennis baru-baru ini dibincangkan dalam rancangan itu.

Seperti yang mungkin dilihat peminat, Kathryn mengesahkan dia berhubung dengan Whitney lebih daripada sekali semasa episod Mei musim enam. Pertemuan mereka turut diusik dalam treler untuk musim yang sedang ditayangkan. Malah, semasa membincangkan perhubungannya dengan rakan pelakonnya beberapa minggu lalu, Kathryn menjelaskan bahawa masanya bersama Whitney dalam guni adalah menyeronokkan.

Mengenai potensi pertemuan Whitney dengan Sonja, yang hampir 30 tahun lebih tua daripada Kathryn, tidak ada pihak yang mengesahkan apa sebenarnya, jika ada, berlaku di antara mereka. Yang berkata, peminat kedua-dua rancangan Bravo sangat ingin mendengar lebih banyak lagi.

'Saya perlu mendengar deet tentang yang ini,' tulis seorang selepas membaca komen Instagram Patricia.

“Tolong beritahu kami lebih lanjut,” pinta yang lain.

“MATI. Sonja perlu berada di musim seterusnyaPesona Selatan. Kami perlu melihat perkara ini disiarkan di TV,” tambah yang ketiga.

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu jam 8 malam. diikuti oleh Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 pada pukul 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Startraksphoto, AD. Foto Long/Globe/ZUMA Press, Inc./Foto Saham Alamy, Sara De Boer/startraksphoto