Kredit: JOHN NACION/Janet Mayer/startraksphoto

Teresa Giudice dilaporkan telah memberikan kata dua kepada Bravo berhubung dengan kakak ipar Melissa Gorga masa depan pada Suri Rumah Sebenar New Jersey .

Tidak lama selepas Melissa mengakui dia 'perlu berehat' daripada drama keluarga mereka , yang ditetapkan untuk dimainkan pada masa akan datang musim ke-13 daripada rancangan realiti itu, orang dalam mendakwa Teresa ingin memberikannya begitu sahaja dan memberitahu rangkaian bahawa jika mereka mahu dia meneruskan rancangan itu, Melissa perlu pergi.

“Ia satu tindakan yang agak menggembirakan di pihak Teresa, tetapi dia pernah melakukannya dengan Melissa dan abangnya [ Joe Gorga ],” dedah orang dalam kepada Cara hidup dalam keluaran terbaru majalah mereka. 'Dia OG New Jersey, dan musim demi musim, dia masih menghantar barang .”

SebagaiRHONJpeminat sedia maklum, Teresa ialah salah seorang pelakon asal rancangan itu, dan satu-satunya OG yang tinggal, manakala Melissa dibawa ke siri itu untuk musim ketiga.

“Walaupun tidak dapat dipastikan sama ada Bravo akan menuruti permintaan Teresa, tidak dinafikan juga bintang Melissa semakin pudar. Teresa mempunyai kelebihan di sini, dan dia melenturkan ototnya,” sumber itu menyambung.Manakala Teresa dan Melissa telah melaluinya naik dan turun sejak beberapa tahun lalu dalam rancangan itu, hubungan mereka seolah-olah meletup sepenuhnya kerana musim 13 produksi dibungkus kerana Teresa didakwa 'menolak' khabar angin palsu itu mendakwa Melissa tidak setia. Jadi bila Teresa berkata 'saya lakukan' dengan Luis Ruelas pada awal Ogos, dia dan Joe tiada di mana-mana.

“Saya mendapat tahu beberapa hari sebelum perkahwinan saya itu mereka tidak datang . Saya betul-betul baik dengannya. Anda akan melihatnya dimainkan di TV,” jelas Teresa pada podcastnya,Namaste B$tches, selepas Gorgas hilang dengan ketara . “Cara segala-galanya bermain dengan perkahwinan saya, semua yang berlaku adalah seperti yang sepatutnya. Saya semua tentang itu. Saya semua tentang tenaga yang baik dan sesiapa sahaja yang mahu menjadi di majlis perkahwinan saya berada di sana.'

Kata dua Teresa yang sepatutnya datang hanya beberapa minggu selepas Joe mengakui kepada The Sun itu masa depannya padaRHONJ tidak pasti.

'Kita akan lihat. Anda tidak pernah tahu,” kata Joe pada akhir Ogos. “Sudah 11 tahun, dan saya agak terkejut. Saya seperti benar-benar? Kami masih melakukan omong kosong ini?”

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka mula disiarkan lewat tahun ini di Bravo.