Jax Taylor dan Brittany Cartwright dilaporkan telah memindahkan perkahwinan mereka dari Malibu, California ke sebuah istana di Kentucky.

Menurut laporan baru, the Peraturan Vanderpump pasangan itu, yang kini menjalani penggambaran musim ketujuh siri realiti Bravo mereka, merancang untuk mengikat tali pertunangan di Malibu Wines tetapi baru-baru ini mengubah rancangan mereka.

The Surat Harian berkongsi butiran tuntutan yang kini dipadamkan oleh Us Weekly di mana majalah itu mendakwa Jax dan Brittany telah membatalkan rancangan mereka untuk berkahwin di Malibu, di mana mereka bertunang pada bulan Jun , kerana 'sebab kewangan.'

Sumber lain bagaimanapun menegaskan Kami Mingguan bahawa pasangan itu merancang untuk mengikat tali pertunangan di Kentucky semata-mata kerana ia lebih dekat dengan keluarga Brittany. Outlet melaporkan mereka merancang untuk berkahwin pada musim panas 2019.

Pada hari Khamis, Jax mengesahkan dia dan Brittany akan berkata 'Saya lakukan' di Istana Kentucky di Versailles, Kentucky, berhampiran tempat keluarganya memiliki ladang.“Tempat yang ditetapkan. Deposit dibayar. Sekarang saya perlukan minuman…teruk,” tulisnya di laman Instagramnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jax (@mrjaxtaylor)

Walaupun Us Weekly tidak mendedahkan butiran mengenai dakwaan isu kewangan yang melanda Jax dan Brittany, jurucakap pasangan itu telah menafikan dakwaan itu.

Pada bulan Julai, Jax memberitahu Daily Mail bahawa Brittany mahu berkahwin di The Kentucky Castle dan mencadangkan di situlah mereka merancang untuk berkahwin.

'Dia mahu berkahwin di sana sejak dia masih kecil, jadi apa sahaja yang dia mahukan,' katanya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)

Brittany juga bercakap tentang perkahwinan Kentucky semasa temu bual dengan majalah Life & Style sebelum pertunangan mereka.

'Terdapat sebuah istana di Kentucky yang saya selalu ingin dinikahkan,' dedahnya pada November 2017. 'Ia benar-benar cantik, dan saya hanya mahukan perkahwinan dongeng yang lengkap itu.'

'Saya mahukan perkahwinan musim sejuk,' tambahnya, 'dengan salji di atas tanah dan mawar merah di mana-mana.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)

Peraturan Vanderpumpmusim tujuh akan disiarkan di Bravo TV akhir tahun ini.

Kredit Foto: Instagram