Adakah Andy Cohen kecewa dengan Lisa Vanderpump kerana gagal menghadiri Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pertemuan semula?

Dalam beberapa tweet baru, the Suri Rumah Sejati exec bercakap tentang kemungkinan ketegangan dengan Lisa, dan kemungkinan segmen satu lawan satu pada pertemuan semula yang akan datang, selepas laporan mendakwa dia berasa 'tidak dihormati' oleh Lisa keputusan untuk ponteng pada rakaman itu.

“Andy [Cohen] berasa amat tidak dihormati kerana Lisa Vanderpump telah membuang [RHOBA] pertemuan semula. Dia cuba mengajaknya datang, tetapi dia tidak berganjak,” kata sumber Kehidupan Hollywood . 'Andy memberitahu orang ramai bahawa dia benar-benar berasa seperti [Lisa] menegakkannya. Dia dan Lisa mempunyai hubungan yang baik selama ini, jadi dia benar-benar berharap dia berada di sana untuk mengatakan bahagiannya.'

Menurut laporan itu, Lisa memutuskan untuk tidak menghadiri perjumpaan itu pada hujung minggu, beberapa bulan selepas itu dituduh membocorkan cerita kira-kira Dorit Kemsley oleh koster RHOBHnya sepanjang musim kesembilan siri ini .

“Lisa membuat keputusannya pada hujung minggu dan hanya memutuskan bahawa akhirnya musim ini terlalu sukar dan dia tidak mahu melihat mana-mana wanita. Ia langsung tiada kaitan dengan Andy,” jelas orang dalam.Walaupun Andy telah dituduh menyimpan perasaan buruk terhadap Lisa, dan juga bertindak seperti 'penyakit' terhadapnya, dia menafikan apa-apa perkara itu di Twitter selepas ditanya oleh peminat pada hari Khamis.

'Andy bagaimana cuti dua minggu anda dan adakah anda rasa anda seorang yang bodoh terhadap LVP, walaupun pembenci nampaknya berfikiran begitu,' tweet peminat itu.

“Saya bekerja, cuma bukan di WWHL. Dan saya mempunyai hubungan yang baik dengannya sejak sepuluh tahun lalu,” jawab Andy. “Orang ramai tidak tahu apa sebenarnya hubungan kami. Saya sentiasa menghormatinya dan bersikap adil kepadanya.”

Mengenai kemungkinan segmen satu lawan satu pada pertemuan semula yang akan datang, orang dalam Hollywood Life berkata terdapat 'pelbagai perbincangan' mengenai merakam sesuatu yang berasingan dengan Lisa.

'Dia hanya tidak mempunyai keinginan untuk menjadi sebahagian daripada ketoksikan yang dia rasai musim ini dan wanita membawa kepada hidupnya,' kata sumber itu.

Bagaimanapun, menurut Andy, Lisa kehilangan peluangnya berkongsi cerita sisi beliau apabila dia melangkau rakaman hari Rabu.

“Adakah kita mendapat Vanderpump 1×1???” tanya seorang peminat.

“Tidak. Semalam adalah harinya!” dia membalas.

Akhirnya, Andy juga disahkan bahawa 'semua' daripada Tindakan undang-undang dibesarkan semasa perjumpaan semula, yang disifatkannya sebagai 'luar biasa' dan mengejutkan.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada malam Selasa jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Jamie Lamor Thompson/Shutterstock.com, Tony DiMaio/startraksphoto.com