Andy Cohen menganjurkan Soal Jawab dadakan dengan peminat Twitternya minggu ini dan menangani beberapa topik hangat berkaitan Suri Rumah Sejati francais.

Sebagai miliknya bayi lelaki baru , Benjamin, tidur di bahunya, yang Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos menjawab soalan tentang Lisa Vanderpump dibuli, masa depan Suri Rumah Sebenar Miami , dan Tamar Braxton tambahan yang berpotensi kepada Suri Rumah Sebenar Atlanta .

Disebabkan oleh Keterasingan Lisa daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon, ramai yang risau dia akan berhenti persembahan dan yang lain telah mempersoalkan sama ada dia akan melakukannya menghadiri perjumpaan yang akan datang .

“Adakah LVP berada di [Suri Rumah Sebenar Beverly Hills] pertemuan semula?” seorang bertanya kepada Andy selepas dia mengumumkan dia menganjurkan Soal Jawab.

'Harap begitu!' balas Andy.“Apa bahagian yang lain daripada [Suri Rumah Sebenar Beverly Hills] musim 9 adakah anda paling teruja untuk tontonan kami oleh penonton?” seorang lagi tertanya-tanya.

'Apabila semua barangan anjing mati, ia pergi ke arah yang menyeronokkan,' Andy mengusik.

Semasa soalan itu berterusan, peminat lain bertanya kepada Andy yang mana suri rumah yang 'paling sukar.'

“Perubahan setiap hari. Bergantung pada apa yang berlaku,' jelasnya.

'Adakah anda fikir Lisa Vanderpump sedang dibuli?' tanya seorang peminat.

'Saya rasa istilah itu digunakan secara berlebihan,' jawabnya, 'dan Lisa adalah seorang wanita yang sangat kuat dengan banyak perkara yang berlaku dalam hidupnya.'

Bagi potensi pulanganSuri Rumah Sebenar Miami, Andy tidak memberikan banyak harapan kepada khabar angin baru-baru ini dan berkata kemungkinan bahawa Bravo TV akan menyiarkan musim keempat kelihatan 'rendah.'

Andy juga membincangkan kemungkinan menambah Tamar ke dalam barisan pelakonSuri Rumah Sebenar Atlanta.

'Mungkin tidak,' katanya mengenai penambahan yang berpotensi. 'Dia ada dalam rancangannya sendiri.'

Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsungdisiarkan pada hari Ahad hingga Khamis pada pukul 11 ​​malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, Humberto Carreno/startraksphoto.com, Jamie Lamor Thompson/Shutterstock.com, Bravo