Botched bintang Dr Terry Dubrow membuka tentang prosedur kosmetiknya baru-baru ini.

Walaupun dia biasa difilemkan melaksanakan prosedur sedemikian , bekas Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Heather Dubrow Suaminya, Terry, mendapati dirinya berada di sisi lain pada awal Januari, setelah menjalani suntikan pengisi. Bagaimanapun, wajah baharu pakar bedah plastik terkenal itu dipenuhi beberapa kata kritikan .

Sejak tindak balas orang ramai, Terry bercakap tentang apa yang berlaku dan secara terbuka mengakui dia pergi terlalu jauh.

'Saya mempunyai banyak pengisi dan ia menjadi naratif saya di media selama kira-kira tiga minggu,' bintang realiti berusia 61 tahun itu berkata kepada Muka surat Enam . “Tapi awak tahu tak? Ia lusuh. Selesaikannya. Berhenti mengacau saya.”

“[Muka saya] tidak bagus, tetapi ia bukan kerana pengisi. Tinggalkan saya sendiri,” tambah Terry.Seperti yang dilaporkan sebelum ini, Dr. Paul Nassif , Terry'sBotchedcostar dan bekas suami bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon Adrienne Maloof , takut mendapat pengisi sendiri selepas melihat apa yang berlaku kepada Terry. Dan sehingga hari ini, walaupun fakta bahawa pengisi telah luntur, Paul mengakuinyaDiet Dubrowwajah pengarang masih kelihatan berubah dengan 'sedikit lagi jumlah' di pipinya.

'Saya melakukan Botox seminggu yang lalu,' kata Terry, mencadangkan bahawa itu adalah sebab wajahnya masih kelihatan lebih berisi. 'Lihat, saya kini tidak boleh menggerakkan muka saya.'

Kemudian Paul mengaku, 'Saya melakukan Botox kira-kira sebulan yang lalu.'

'Ya Tuhan, anda mempunyai lebih banyak Botox daripada darah dalam diri anda.' Terry bergurau menjawab.

Ikuti episod baharuBotchedsetiap hari Isnin jam 10 malam. pada E!

Kredit Foto: Roy Rochlin/Getty Images