Dorinda Medley sedang menangani drama terbaru di Suri Rumah Sebenar New York City .

Di samping mengakui bahawa dia 'benar-benar' berasa dibenarkan selepas melihat bagaimana LuAnn de Lesseps terangsang Bethenny Frankel semasa episod terbaru dalam rancangan itu, Dorinda membuka tentang konfrontasinya dengan LuAnn di The Berkshires.

Seperti yang diingati oleh kebanyakan penonton, Bethenny memainkan peranan utama dalam Luann kembali ke pemulihan tahun lepas berikutan an campur tangan , dan kemudiannya didedahkan pada musim RHONY ini bahawa Bethenny mungkin turut membantu Luann dari segi kewangan . Walau bagaimanapun, apabila mendengar bahawa Bethenny telah meminta Dorinda untuk bilik terbaik di rumahnya di Berkshires, Luann mengambil isu dengan itu dan mengejek Bethenny atasnya.

'Sudah tentu, kerana anda perlu ingat ini bukan kali pertama,' Dorinda berkata apabila ditanya tentang perasaan dibenarkan oleh pemanggil pada malam Rabu Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung Selepas Tayangan. 'Ada Barbara, kemudian ada saya, kemudian ada Bethenny. Dan anda tahu apa? Seperti yang dikatakan oleh Dr. Phil, 'Tingkah laku masa lalu mewakili tingkah laku masa depan.'”

Di tengah-tengah beberapa detik yang mengejutkan di The Berkshires, termasuk kehancuran oleh Sonja Morgan atas Surat keluarga Morgan dan pecahan daripada Tinsley Mortimer berkenaan dia hubungan yang tegang dengan on-again, off-again boyfriend Scott Kluth , Dorinda terlibat dalam detik tegang dengan LuAnn, yang melemparkan patut kerana diberikan 'bilik jerung' di rumah Dorinda.'Mantra saya ialah: Ambil jalan tinggi, lalu lintas di sana kurang,' Dorinda dikongsi tentang cuba membaiki persahabatannya dengan pengikut Luann perselisihan musim lalu.

'Kerana matlamat saya adalah untuk mendapatkannya... Saya tidak mahu dia dapat mengalih perhatian apa yang saya cuba lakukan,' jelasnya. “Intinya ialah cuba akhirnya bercakap dengannya dan bertanya kepadanya, ‘Adakah anda mahu berkawan atau tidak?’ Maksud saya, saya tidak meneruskan perkara ini. Dan saya tahu dia akan menggunakan apa-apa alasan untuk membuat alasan untuk tidak pergi ke sana kerana LuAnn tidak selalunya suka berdepan perkara.'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada malam Rabu jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo