Sudah tiga minggu sejak itu Lisa Vanderpump membuat pengumuman mengejutkan bahawa dia akan menjadi berjalan pergi daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills berikutan sembilan musim penggambaran. Dan sekarang, Kyle Richards mendedahkan jika dia percaya pemergian Lisa adalah kekal kerana dia berkongsi bahawa dia juga telah berfikir untuk berhenti daripada siri Bravo.

Semasa temu bual yang berlangsung sebelum pemergian sedih daripada ibu Lisa, Kyle ditanya sama ada dia percaya Lisa benar-benar selesai dengan RHOBH untuk kebaikan.

'Saya tidak tahu,' kata Kyle ET Dalam Talian . “Saya tidak tahu. Saya rasa dia sudah selesai buat masa ini.”

Kyle terus menambah bahawa dia memahami Lisa keputusan kerana dia juga telah terfikir untuk meninggalkan rancangan itu lebih daripada satu kali.

'Kita semua [berfikir tentangnya],' akuinya. “Itulah sebabnya saya katakan anda hanya, anda tidak pernah tahu … Secara jujur, setiap tahun anda berfikir, ‘Maksud saya, bolehkah saya benar-benar bertahan di sana setahun lagi?’ Tetapi ada banyak keseronokan yang kita ada juga, anda tahu? Saya rasa anda telah melihat di rancangan musim ini, walaupun ia adalah drama, terdapat juga banyak keseronokan. Maksud saya, episod terakhir adalah gila, tidak masuk akal, tetapi kami banyak ketawa juga!”Apabila diminta untuk menerangkan perjumpaan yang akan datang dengan satu perkataan, Kyle memanggilnya 'kejam,' sambil menambah bahawa ia adalah yang paling lama pernah mereka rakam.

'Jika saya terpaksa memilih satu perkataan, saya perlu mengatakan 'kejam,'' kata Kyle. “Ia adalah perjumpaan paling lama yang pernah kami rakamkan… Ia tidak menyeronokkan untuk melakukan itu. Dan walaupun terdapat banyak wanita yang bergaul dan sangat rapat sekarang, terdapat juga banyak perkara lain yang berlaku, jelas sekali. Jadi, tiada siapa yang mahu menghidupkannya semula.”

Kyle juga mempunyai beberapa kata-kata yang baik untuk diucapkan kepadanya bekas kawan Lisa.

'Saya sentiasa mendoakan yang terbaik untuk Lisa,' katanya. “Saya tahu dia mungkin tidak merasakannya, kerana semua yang berlaku musim ini, tetapi saya sangat menghormati Lisa. Saya sangat mengambil berat tentang dia. Anda tahu, kami berseronok bersama-sama, dan saya benar-benar mendoakan yang terbaik untuknya! Saya rasa dia hebat dengan apa yang dia lakukan dengan restoran dan barnya, jadi saya doakan dia terus berjaya dan kesihatan serta kebahagiaan.”

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi sila komen dan sembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo! Klip pratonton ada di bawah.