Lisa Vanderpump membuka tentang drama terbaru di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills semasa malam Selasa Selepas Tayangan daripada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung dengan Andy Cohen .

Semasa penampilannya, Lisa menjawab soalan daripada peminat yang ingin mengetahui lebih lanjut Kyle Richards 'bergaduh dengan suaminya, Ken Todd , pemikirannya tentang Puppy Gate, dan bintang bersamanya.

'Saya rasa semua orang kecewa,' Lisa dijelaskan apabila ditanya tentang pemikirannya tentang Ken tingkah laku agresif ke arah Kyle.

'Ken sangat melindungi saya tetapi saya juga fikir anda tahu, jelas adegan itu lebih panjang daripada yang anda lihat kerana penyuntingan. Apabila anda telah meminta seseorang untuk pergi beberapa kali dan mereka tidak mendapat mesej, ia seperti, 'Keluarkan sialan itu dari rumah saya,'' sambungnya.

Sebelum Ken bersuara, Lisa sudah dilabel pembohong oleh rakan lamanya dan menurutnya, komen Kyle tentang dirinya kononnya membocorkan cerita negatif tentang Dorit adalah 'tidak boleh diterima.'Mengenai mengapa dia tidak berhadapan dengan Dorit tentang keputusannya berikan anjingnya Lucy kepada keluarga lain selepas mengambilnya daripada Vanderpump Dogs, Lisa berkata bahawa semasa Dorit membuat “ pilihan yang cuai ,' dia tidak mahu menyoroti 'kisah lambakan anjing Dorit.' Sebaliknya, dia mahu penonton menumpukan perhatian mereka pada Resolusi 401, yang mengharamkan perdagangan daging anjing, beribu-ribu anjing yang berjaya dia selamatkan dan semua yang dia dan pasukannya rancang untuk lakukan pada masa hadapan.

Selepas pelakon bersama Lisa mula mengesyaki Lisalah yang berada di sebalik cerita di mana Dorit berada dituduh meninggalkan Lucy , Lisa menjadi terasing daripada pelakon dan mendakwa tiada siapa yang menghubunginya sejak itu, selain daripada beberapa teks mengenai masa filem.

'Saya akan menghargai rakan pelakon saya sendiri yang menghulurkan bantuan, daripada hanya menghantar mesej kepada saya dan memberitahu saya pukul berapa kami menjalani penggambaran dan saya harus datang untuk dipukul lagi,' katanya. “Memang bodoh apabila seseorang berkata, ‘Oh, saya telah menghubunginya.’ Oh ya, ‘Kami akan berada di sana untuk meraikan hari jadi ibu saya pada pukul 4, e’ anda tahu apa yang berlaku. Itu bukan seseorang yang mengangkat telefon atau bercakap dengan anda di luar kamera berkata, ‘Apa khabar?’”

Kerana dia berjauhan dengan bintang-bintangnya, ramai yang mengesyaki Lisa mungkin berhenti RHOBH dan semasa penampilannya diTonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung, dia membayangkan untuk meninggalkan rancangan itu apabila ditanya siapa antara pelakon bersamanya yang dia mahu dipecat daripada siri itu.

“Mungkin saya!” dia memberitahu pemanggil.

Kemudian dalam rancangan itu, Lisa ditanya sama ada dia lebih suka makan malam selama dua jam bersama Brandi Glanville atau menaiki kereta selama lapan jam dengan Teddi Mellencamp dan memberikan jawapan yang mengejutkan.

“Makan malam dua jam dengan Brandi kedengaran hebat!” dia berseru.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo