Teresa Giudice enggan mencabut empat anak perempuannya dari rumah mereka di New Jersey.

walaupun Suri Rumah Sebenar New Jersey suami bintang, Joe Hakim , ditetapkan menjadi dihantar pulang ke Itali asalnya , melainkan rayuannya berjaya , laporan terbaru mendakwa Teresa 'tidak akan' memindahkan Gia, 18, Gabriella, 15, Milania, 14, dan Audriana, 10, ke Eropah.

'Joe bukan sahaja berjuang untuk tinggal di negeri, tetapi dia juga berjuang untuk keluarganya sekarang,' kata sumber. Kehidupan Hollywood . “Joe berasa seperti dia mengecewakan gadis-gadisnya dan memahami kekecewaan Teresa, dan dia akan melakukan apa sahaja untuk kembali ke masa lalu dan membetulkan kekacauan yang dialami keluarga ini. Joe menyedari betapa sukarnya perkara ini menimpa anak perempuannya dan seluruh keluarganya, dan kini Teresa perlu menangani tekanan tambahan untuk menjaga ayahnya dan menjana wang untuk menyara empat anak perempuan, seorang yang akan berada di kolej tahun depan, semuanya sendiri. Joe mendapat kekecewaan Teresa.'

Seorang hakim memerintahkan pengusiran Joe pada Oktober tahun lalu dan dia merayu keputusan itu sebulan kemudian . Walau bagaimanapun, apabila bercakap tentang kemungkinan Joe tinggal di Amerika Syarikat, peluang itu nampaknya agak tipis.

'Teresa kuat dan sedar sepenuhnya betapa sukarnya ini,' sumber itu menyambung. 'Dia sentiasa menjadi seorang yang menafikan segala-galanya, tetapi dia tidak lagi. Dia tahu Joe mungkin akan dihantar pulang. Dia terus memberitahu Joe tentang apa yang berlaku dalam kehidupan gadis-gadis itu. Dia tidak akan mencabut keluarganya dan Joe mendapatnya.'“Mereka berdua mahu melakukan yang terbaik untuk gadis mereka dan itu untuk mengekalkan mereka di negeri-negeri, itulah sebabnya Joe sedang meneroka semua pilihan sekiranya dia perlu meninggalkan AS. Dia masih belum berputus asa,” tambah orang dalam itu.

Sumber itu juga mengatakan bahawa sementara Teresa telah bertemu dengan peguam perceraian , dia masih belum memfailkan cerai daripada suaminya selama 19 tahun.

“Teresa telah bertemu dengan peguam perceraian. Walau bagaimanapun, sudah agak lama kerana dia menunggu untuk melihat apa yang berlaku, tetapi dia tahu secara realistik, Joe akan dihantar pulang, jadi kemudian ia memikirkan di mana. Teresa telah menyatakannya dengan sangat jelas - anak perempuannya akan kekal di New Jersey tidak kira apa pun,” kongsi orang dalam itu.

Seperti yang peminat akan ingat, Teresa mengesahkan dia akan menceraikan Joe jika dia dihantar pulang semasaSuri Rumah Sebenar New Jerseyperjumpaan musim sembilan.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 ialah sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV akhir tahun ini.

Kredit Foto: Elder Ordonez/INFphoto.com