Kini sudah dua minggu sejak itu Siggy Flicker mengumumkan kehebatannya keputusan untuk berhenti yang Suri Rumah Sebenar New Jersey , yang membawa kita kepada persoalan yang sangat penting iaitu adakah dia masih menyesali keputusannya?

Menurut Siggy, dia tidak menyesal dengan keputusannya untuk meninggalkan rancangan Bravo.

'Saya tidak pernah begitu gembira dengan keputusan saya,' Siggy, 50, memberitahu Radar Dalam Talian .

Seperti yang kami laporkan, Siggy berhenti dari rancangan itu kebanyakannya kerana dia perselisihan yang jahat dengan newbie NJ Margaret Josephs di samping apa yang dia rasa penyuntingan yang tidak adil oleh rangkaian Bravo. Dalam temu bual baharunya, Siggy menerangkan dengan lebih terperinci tentang sebab dia keluar dari RHONJ.

'Semua orang menentang saya,' katanya. “Saya suka Bravo dan saya suka Andy Cohen tetapi pada penghujung hari semua kemungkinan bertindan menentang saya dan saya memilih keluarga saya.”Siggy juga menyelar apa yang dia panggil penyuntingan tidak adil oleh rangkaian dan penerbit rancangan. 'Saya melampaui batas, saya lantang, saya penuh dengan kehidupan. Saya adalah emas TV dan saya tidak layak untuk dilayan seperti yang saya dilayan,” katanya.

Dan apabila bercakap tentang rakan pelakon RHONJnya, dia menjelaskan bahawa mereka masih Pasukan Siggy... tentu saja kecuali Margaret.

'Saya cinta Teresa , Saya cinta Melissa dan saya cinta sakit dan mereka akan menggegarkan musim depan. Dan mereka semua menghulurkan tangan. Kerana kami adalah kawan sejati,” kata Siggy.

Berikutan pengumumannya bahawa dia telah berhenti dari rancangan itu, Siggy mengeluarkan kenyataan berikut - 'Setelah banyak memikirkan dan sokongan Bravo, saya telah memutuskan bahawa ini akan menjadi musim terakhir saya di The Real Housewives of New Jersey. Saya berterima kasih kepada rangkaian kerana membenarkan saya menjadi sebahagian daripada francais yang berjaya ini dan hanya mendoakan yang terbaik untuk Teresa, Melissa, Dolores, Danielle dan Margaret. Pada masa ini, saya mahu memberi tumpuan kepada keluarga cantik saya, perniagaan saya yang semakin berkembang dan beberapa projek baharu yang menarik.”

Kredit Foto: Greg Endries/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR SIGGY AKAN MENYESAL BERHENTI TAYANGAN?