Lisa Vanderpump Pemfailan tanda dagangan semasa tidak menyokong dakwaan musuhnya pada skrin Tambah Dada .

Menurut laporan baharu, Lisa V. meninggalkan permohonannya untuk siri realiti Vanderpump selepas pelancaran Peraturan Vanderpump dan tidak mempunyai sebarang pemfailan semasa untuk sebarang rancangan tambahan, walaupun Lisa R. mendakwa bahawa dia dan dia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama digunakan untuk menetapkan potensiAnjing Vanderpumpsiri spinoff, melalui Puppy Gate.

Sementara Lisa R. mencadangkan dia dan rakan pelakonnya patut dibayar untuk peranan mereka dalam sepatutnya dilancarkan siri baharu Lisa V. beberapa bulan lalu, LALATE sejak itu mendedahkan bahawa Lisa V. telah meninggalkan semua usaha untuk lebih banyak rancangan Vanderpump, dan untuk perlindungan tanda dagangan Vanderpump Petsnya.

Sebelum melancarkan siri, outlet menjelaskan, seseorang mesti memfailkan tanda dagangan dan selalunya, apabila orang atau syarikat mempertimbangkan siri masa depan, tanda dagangan difailkan dalam usaha untuk melindungi nama projek berpotensi mereka.

Walaupun masih ada rancangan untuk satu lagi rancangan berkaitan Vanderpump , masih belum ada sebarang bukti tentang perkara tersebut, sekurang-kurangnya tidak dalam bentuk permohonan tanda dagangan.

Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, terdapat beberapa laporan bahawa Lisa V. mungkin mempunyai sehingga dua spin-off dalam kerja-kerja itu jadi kemungkinan dia akan memfailkan tanda dagangan baharu untuk rancangan berpotensi tersebut jika dia belum melakukannya.

Dalam lainRHOBAberita, Lisa V. baru-baru ini menangani penampilan Bethenny Frankel diperbuat Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung di mana Suri Rumah Sejati New York City bintang mencadangkan Lisa R. telah merancang menentang Lisa V.

'Jika anda mahu mengambil gambar di [Lisa Vanderpump], lebih baik anda tidak ketinggalan. Dan saya berkata kepada [Lisa Rinna], 'Anda perlu mendaratnya. Jika mereka cuba meletakkannya di tanah dengan satu jari bergerak, lebih baik anda pastikan dia mati dan dia tidak!'” Bethenny memberitahu Andy Cohen pada rancangan itu.

Dalam tweet yang dikongsi oleh Lisa V., dia memasukkan respons daripada peminat yang mencadangkan plot Lisa R. terhadap Lisa V. 'dirancang sebelum musim' dan memasukkan hashtag ' #RHOBHMeanGirls .”

https://twitter.com/thesilence79/status/1134953992163868674

Selain tweet semula mesej di atas, Lisa V. membalas kepada peminat yang meminta pendapatnya tentang 'serangan pencegahan'.

“Marah mendengar cakap macam itu,” jawab Lisa V.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Michael Simon/startraksphoto.com, Sara De Boer/startraksphoto.com