Dolores Catania sedang menimbang pada perselisihan keluarga yang berterusan antara Teresa Giudice dan Gorgas.

Sambil peminat menanti yang akan datang musim ke-13 daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey , yang pasti memberikan beberapa jawapan berkenaan dengan apa sebenarnya yang berlaku antara Teresa, abangnya, Joe Gorga , dan kakak iparnya , Melissa Gorga , Dolores berkongsi pendapatnya tentang masa depan mereka sambil turut berbincang hubungan dia dengan teman lelaki Paul Connell .

“Sukar dan ada banyak pengakhiran dan banyak permulaan dan ada beberapa orang baru untuk ditemui. Terdapat beberapa dinamik yang berbeza jadi kita akan lihat, 'kata Dolores mengenai musim baru semasa wawancara dengan Access Hollywood's Tudung Malam Suri Rumah di BravoCon bulan lepas.

Satu jalan cerita yang sangat sukar ialah drama keluarga antara Teresa dan Gorgas .

'Ia menyayat hati saya kerana kita semua telah membesar bersama-sama,' Dolores mengakui. “Saya mengenali mereka sejak mereka kecil dan saya melihat mereka sebagai adik beradik yang saling menyayangi lebih daripada segala-galanya. Dan saya akan sentiasa melihat mereka seperti itu.”Walaupun Teresa dan Joe telah mencadangkan tiada harapan untuk a perdamaian masa depan , Dolores tidak bersetuju, berkata, 'Selalu ada harapan bahawa perkara boleh bergerak ke hadapan.'

'Mereka telah kembali dari banyak perkara jadi ini mungkin bukan penamat,' sambungnya. “Kami semua masih di sini. Ia bukan satu perlawanan akhir, kan?”

Dan bercakap tentang final, hubungan Teresa dan Joe dikatakan telah meletup di rakaman episod akhir daripadaRHONJsebulan yang lalu.

“Cakap tentang final, jangan tanya. Anda tidak akan tahu apa yang perlu dilakukan dengan diri anda sendiri. Saya minta maaf. Ia seperti, gila,” Dolores mengusik drama itu, yang mengakibatkan Gorgas menarik diri daripada Teresa perkahwinan 6 Ogos di New Jersey.

Mengenai percintaannya dengan Paul, Dolores berkata walaupun dia cuba mempertahankan reputasinya sebagai seorang gadis yang 'tegar' dan mengelak daripada menjadi 'pening', dia suka hubungan mereka .

'Saya teruja dengannya dan ramai orang seperti, 'Oh wow. Anda sangat bersamanya dan anda semua melakukan semuanya bersama-sama.’ Tiada siapa yang tahu saya berbuat demikian. Saya tidak dipanggil Solo Dolo secara percuma. Jadi ini adalah bahagian berbeza dalam hidup saya dan saya berkata ia akan menjadi untuk saya dan ia seolah-olah untuk saya. Ia adalah sebaliknya,” jelasnya.

Dan sementara ada khabar angin tentang pertunangan selama berbulan-bulan, Dolores berkata, 'Kita akan lihat,' apabila ditanya sama ada loceng perkahwinan adalah pada masa depan mereka.

“Esok tidak dijanjikan kepada sesiapa jadi saya tidak begitu suka, apa yang mereka panggil saya? Simp? Saya tidak begitu mudah… Kita lihat. Saya sangat gembira. Dia seorang lelaki yang hebat. Semua orang akan mencintainya. Dia bergaul dengan semua orang,” katanya.

Dan 'semua orang' termasuk bekas suami Dolores, Frank Catania , yang sebelum ini berkata dia merasakan bahawa Paul mempunyai 'isu' dengannya .

'Mereka bergaul dan dia hanya seorang lelaki yang hebat dan dia menyeronokkan,' tambah Dolores.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal 2023.