Brielle Bierman tidak mahu peminat menganggap dia seorang gadis kaya yang manja.

Mengikuti berita tentang dakwaan pembaharuan daripada Jangan Terlambat , yang dilaporkan datang dengan kenaikan yang besar untuk Brielle dan ibunya, Kim Zolciak , wanita berusia 21 tahun itu mempertahankan etika kerjanya di Twitter sebelum bersuara menentang cerita terbaru mengenai saiz bibirnya.

'Saya telah membaca artikel yang mendakwa saya tidak pernah bekerja dengan sebenar 9-5... sebenarnya saya bekerja di restoran piza semasa saya berumur 15 tahun dan [Top Golf] ketika saya berumur 16 atau 17!' Brielle tweet pada hari Selasa. 'Ibu bapa saya tidak memaksa saya mendapat pekerjaan yang saya pilih! Saya sebenarnya sangat menikmatinya.”

Juga di media sosial minggu ini, Brielle menangani khabar angin baru-baru ini mencadangkan bibirnya, yang telah dipertingkatkan pada masa lalu , baru-baru ini menjadi lebih besar.

https://www.instagram.com/p/BvaOLmAFX1e/

'Mereka semakin besar!!' seorang mengulas pada siaran di atas.

Bagaimanapun, menurut Brielle, yang berkata dalam catatannya bahawa bibirnya 'terlalu besar,' sudah banyak masa berlalu sejak kali terakhir dia menyuntik bibirnya.

'Saya tidak menyelesaikannya dalam setahun sebenarnya!!' dia memberitahu peminat.

Brielle Biermann Sudah Setahun Tidak Mendapat Suntikan Bibir

Seorang lagi peminat turut mengulas sebesar bibir Brielle , berkata, 'Saya sayang dia tetapi tidak pernah menyedari betapa besarnya mereka sebenarnya.'

Namun, Brielle menegaskan bahawa bibirnya tidak begitu besar dan mengulangi kenyataan sebelumnya yang dibuatnya berhubung dengan bibirnya kelihatan lebih besar dalam talian daripada yang mereka lakukan secara peribadi.

“Saya bertanya kepada semua orang hari ini sama ada mereka benar-benar kelihatan seperti itu secara peribadi dan semua rakan saya berkata tidak!! Jadi saya tidak tahu bagaimana mereka berakhir seperti itu dalam gambar, 'jelas Brielle.

Brielle Biermann Kata Bibir Nampak Berbeza Dalam Foto

Jangan Terlambatmusim ketujuh disiarkan pada hari Jumaat jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com.